Astro

Kako su nam danas nakolonjene zvezde? Pred Ovnovima su podsticajni momenti, Lavovi uživaju u ljubavi, Ribe očekuje poslovni uspeh

Svaki dan je neka nova priča. Od vas mnogo zavisi kakva će cela knjiga biti. Usresredite se na prave stvari. Evo kakva sreda je pred nama.

15.09.2021. - 06:30h
Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: Billion Photos/ Shutterstock

OVAN

Pred vama su podsticajni momenti, kada je potrebno angažovati se u poslovnim, ali i emotivnim relacijama. Odlično se razumete sa ljudima i iskoristite ovo vreme da napravite neke jake dogovore i predočite svoje ideje. Emotivno odlično.

BIK

Ovako dobrim rezultatima u poslovnom segmentu, čak ste i vi iznenađeni. Istina je da ste se nadali da će sve proći dobro i da će nadređeni primetiti vaše angažovanje, ali sve je prošlo bolje od očekivanog. Iskoristite ovaj dan i u emotivnom segmentu.

BLIZANCI

Moraćete više da se potrudite oko svega što želite da pokrenete, ali vam je uspeh zagarantovan. Ne žalite truda i samo hrabro napred. Pravo je vreme da se aktivirate oko osobe koja vam se dopada. Sa zadovoljstvom će učestvovati u komunikaciji sa vama.

RAK

Nekim svojim postupkom isprovocirali ste kolegu I pokvarili vaš odnos. Koliko god da ste besni na sebe, nemojte dozvoliti da se iznervirate. Svako čudo za tri dana. Oraspoložiće vas susret sa voljenom osobom u toku večeri.