Astro

Kakav dan je pred nama: Blizancima je potrebno vreme za sebe, Devicama se osmehuje sreća, Rakovi se prepuštaju ljubavi i strasti

Nova radna nedelja je pred nama. Da li ste spremni za sve što vam zvezde spremaju. Pred vama je dnevna astro prognoza, pogledajte šta kažu zvezde?

13.09.2021. - 06:30h
Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: sarayut_sy/Shutterstock

OVAN

Istraživaćete i pokušavati da dođete do informacija koje su vam bitne za projekt oko koga ste angažovani. Dan je dobar da otkrijete skrivene stvari. Ako odigrate na pravi način, ovo može uticati i na vaše finansije. U kontaktu sa dragom osobom impulsivnost.

BIK

Muči vas problematika koju ćete uporno pokušavati da razrešite, ali nisam sigurna da ćete biti zadovoljni rezultatima. Ostvarenje ovoga smatrate izazovom za sebe i spremni ste da se aktivirate što više. Jaka potreba za partnerom, nedostajanje.

BLIZANCI

Koliko god pokušavali da se aktivirate i odradite obaveze, niste baš u najpodsticajnijem raspoloženju. Radije biste se povukli i uzeli malo vremena samo za sebe. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali smatrate da nije vreme da napravite prvi korak.

RAK

Vama se danas otvara poslovna mogućnost preko prijatelja ili kolege. U svakom slučaju bi ovo trebalo iskoristiti, pošto obećava brzu zaradu. U hedonističkom ste raspoloženju, pa ćete najradije uživati sa voljenom osobom i prepustiti se ljubavi i strasti.