Astro

HOROSKOP OD 13. DO 19. SEPTEMBRA: Ovnovi će rešiti sve poslovne dileme; Voljena osoba od Bikova nešto važno krije

Horoskop za narednu nedelju:

12.09.2021. - 14:30h
horoskop
horoskopfoto: sarayut_sy/Shutterstock

OVAN

Hrana

Svoj frižider ili ostavu najpre napunite svežim voćem i povrćem, a možete dodati i nešto sušenog voća, integralnih žitarica. Od mesa – neka na prvom mestu budu piletina i junetina. Slatkiše umanjite, osim što povremeno možete uzimati crnu čokoladu.

Ljubav

U emotivnim ili bračnim pričama bilo bi baš fino da pokušavate da smanjite napetost i nervozu. Vaš vladar je od srede u znaku Vage, što ne znači da ćete biti savršeni diplomata, već da ćete umeti da se iskontrolišete i podignete ručnu kad situacija krene da se usijava. A partner će se potruditi da vam začini svaki dan – mnogo manje na lep, mnogo više na ne baš sladak način. Svaku situaciju koju možete da okrenete na strast – uradite to. Slobodni Ovnovi – fatalne privlačnosti i lude strasti su super i ako mislite da možete da se nosite sa takvim slučajevima, bilo da je u pitanju prošlost ili novo – samo napred.

Posao

U prvoj polovini nedelje moguće su neke nejasne situacije i problemi u saradnji koji mogu dovoditi do napetosti ali bi ovo trebalo da se na zadovoljavajući način reši u drugom delu sedmice. Nemojte žuriti sa odlukama u ovom periodu, pogotovo ako niste u potpunosti sigurni u informacije koje imate. Od polovine nedelje ulazite u period kada ćete imati veću podršku od strane osoba koje su vam poslovno bitne. Takođe, dobar je trenutak za nove dogovore i obnovu starih saradničkih odnosa.

Novac

Nemarno baratanje novcem, nepotrebni troškovi, nije dobar trenutak da se zadužujete.

Zdravlje

Više opuštanja će pozitivno delovati na celokupan organizam.

BIK

Hrana

Malo je verovatno da ćete uspevati da obuzdavate potrebu za uživanjem u hrani. Pošto se nalazite u periodu kada vam imunitet može oslabiti zbog prevelikog energetskog trošenja – potrudite se da unosite zdrave kalorije, a ne one iz slatkiša, grickalica, brze hrane.

Ljubav

Mnogo toga vama lično u ovoj nedelji skreće pažnju i nameće se kao prioritet ili kao izvor nezadovoljstva. Uopšte ne mora da znači da će negativna energija dolaziti od strane partnera, ona je u ovom periodu ipak u većoj meri kod vas prisutna. Naravno, imaćemo situacije i kod nekih Bikova kada ste svesni da voljena osoba nešto krije i to vas uznemirava i donosi vam loše osećaje i nezadovoljstvo. Slobodni Bikovi – kvadrat vaše vladarke sa retro Saturnom može da donese ili prošlost ili novitete – ali one obojene karmičkom energijom i težinom. Šta ćete vi, bilo s jednim bilo s drugim – ne znam.

Posao

Iako može biti nekih brljotina – za koje nećete biti vi krivi već oni sa kojima radite i sarađujete – mora se primetiti da ćete svoje obaveze zaista obavljati odgovorno. To što niste zadovoljni odnosom nadređenih prema vama i što postoji određena napetost – može biti jednim delom vaša krivica, ali ipak mnogo više ide na stranu šefova koji su u ovom periodu prilično rigidni ili se pak sklanjaju iz neugodnih situacija i ostavljaju vas da se sami nosite sa njima. Nije trenutak za odluke koje se vezuju za vaš poslovni status.

Novac

Novca ima, ali ne onoliko koliko ste svojim radom zaslužili.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet. Osetljivo je grlo i urogenitalni trakt. Mogući problemi sa hormonima.

BLIZANCI

Hrana

Osećate da vam je potrebno više energije, a i trenutno ste u periodu u kojem vam je imunitet oslabljen, pa vam je potrebna ishrana bogata mineralima i vitaminima. Ne uzimajte suplemente, već obogatite svoju trpezu svakodnevnim unosom voća i povrća.

Ljubav

Sa partnerom uglavnom korektno u ovoj nedelji. Možete imati neku nejasnu situaciju, sumnju ili ćete pak biti zbunjeni ponašanjima voljene osobe – ali ovo je kratkotrajno i rešivo. Sada vam je najvažnije to što vam je komunikacija dobra i što umete doći do dogovora i zajedničkog rešenja za sve, a isto tako i zajednički uživati u nekim zabavnim aktivnostima i provodu. Slobodni Blizanci – stara ljubav zaborava nema a vama se baš jedna takva „stara“ emocija smeška u ovoj sedmici. Čak i ako joj zatvorite vrata pred nosom ne računajte da ste rešili situaciju. Sa novim osobama – flert, uživanje, dobar provod i zabava.

Posao

Iako početkom nedelje može izgledati kao da se solidan dogovor ili posao otvaraju pred vama – ne bi trebalo žuriti sa odlukama. Ne računajte baš mnogo u prvom delu nedelje na tačnost informacija koje dobijate od drugih – neophodno je da ih dobro proverite da biste znali u kom pravcu da delujete i da li da delujete uopšte. Odnos sa kolegama može biti nešto napetiji tokom ovog perioda, pogotovo ako vas smatraju konkurencijom ili misle da im smetate u njihovoj ličnoj promociji i napredovanju.

Novac

Možete dobiti vesti o prilivima. E sad, da li će zaista priliva i biti – to je pitanje.

Zdravlje

Iako na prvi pogled delujete kao da ste skroz ok, imunitet baš i nije najsjajniji. Čuvajte se prehlada.