Nedelja: Rakovima je u glavi samo zabava, Blizancima svi skaču po živcima, Lavovi su u delikatnoj situaciji...

Kakva je nedelja pred vama, šta vam donosi poslednji dan pred novu radnu nedelju, proverite!

foto: By Look Studio / Shutterstock
foto: By Look Studio / Shutterstock
.

OVAN

Moguće je da danas nećete uspeti da ostvarite ništa od onoga što ste planirali, i to zaslugom okolnosti na koje ne možete da utičete. Nervoza se pojačava pa je sigurno da ćete sve ovo uspeti da prenesete i u odnos sa emotivnim partnerom.

BIK

Primećujete i sami koliko je partner nervozan ovih dana. Bilo bi dobro da vi ne doprinosite ovome. Na žalost, verovatno ćete imati tendenciju da ga podbadate i da mu prebacujete. Moguće je da dođe i do rasprave među vama.

BLIZANCI

Nervoza oko obaveza, nervoza oko dogovora sa prijateljima. Svi vam skaču po živcima, a vi morate da se snađete i izađete im u susret na najbolji mogući način. Dobro je što ćete makar u popodnevnim satima imati više vremena za sebe.

RAK

Sva vaša razmišljanja, planovi i namere – danas su usmereni ka provodu, dobrom raspoloženju ili kontaktu sa emotivnim partnerom. Želite da ovaj dan u potpunosti posvetite samo onome u čemu vi uživate.

.

LAV

Očigledno je da sa ukućanima ne možete da se dogovorite po nekim pitanjima. Iako ni vi niste najbolje volje, pokušavaćete da smirujete situaciju i da tražite kompromisno rešenje. Da li ćete ga i naći, to je već pitanje.

DEVICA

Dogovor koji ste imali sa prijateljima se može izjaloviti. Moguće je da je finansijski momenat problem, ali me ne bi iznenadilo i da se ne osećate zdravstveno najbolje, pa iz tog razloga morate da odustanete. Nećete biti dobro raspoloženi ni za partnera.

VAGA

Danas bi bilo najbolje kada bi vam svi popuštali. A isto tako bi bilo dobro, kada biste se na taj način i vi ponašali prema drugima. Situacija je dosta napeta, naročito u emotivnom segmentu i vi i voljena osoba ne smete dozvoliti da preraste u svađu.

ŠKORPIJA

Vodite računa o svojim rečima, vodite računa o tome kako komunicirate sa drugima, jer je velika verovatnoća da budete potaknuti na jako burnu reakciju. Neko vas može pritisnuti i vi ćete pokušavati da se opravdate i izvučete.

.

STRELAC

Morate danas odlučiti kome dati prioritet – voljenoj osobi ili prijateljima. Voljena osoba vam može prebaciti i vašu veliku zainteresovanost za „druženja“ sa osobama suprotnog pola na društvenim mrežama.

JARAC

Vi biste na jednu stranu, porodične obaveze zahtevaju od vas da budete na drugoj... dan kada ćete morati da jurite pokušavajući da završite sve ono što ste planirali. Nervoza stoji, pa je bitno da ne kvarite odnose sa ljudima koji su vam bitni.

VODOLIJA

Tokom dana je sigurna nervoza, jer kao da se svi sa kojima dolazite u kontakt takmiče u saopštavanju loših vesti. Sve vas ovo izuzetno iritira i najradije biste pobegli i sklonili se od svih. Možda bi bilo najbolje da uzmete malo vremena za sebe.

RIBE

Dosta strasno raspoloženje i ovo bi vreme bilo najbolje provesti sa voljenom osobom. Danas možete potrošiti više nego što ste planirali i dovesti sebe u situaciju da se kajete zbog toga. Ipak, izvesno je da ćete se provesti više nego dobro.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/