Astro

Razotkrivamo sve horoskopske znake: Ribe su sebi neprijatelji, drugo ime za Raka je patnja, Lav misli da je savršen...

Horoskopski znak donekle određuje našu ličnost. Sklonosti, način razmišljanja, pokazivanje emocija... Koji horoskopski znaci su emotivci, koji racionalisti, a koji egoisti? Otkrijte u narednom tekstu.

11.09.2021. - 20:00h
Horoskopski znaci - razotkrivanje
Horoskopski znaci - razotkrivanjefoto: Dzhulbee/Shutterstock

Ovan

Ovnovi su vrlo uporni i teško im je da priznaju da je vreme da od nečega odustanu, sve dok ne dođe trenutak kada se potpuno i psihički ne unište. Ovan želi sve i odmah. Teško podnosi čekanje.

Nikad neće priznati svoju grešku, pa tako ništa iz nje i ne nauči. Nesrećan je kad nema nikoga da mu se divi i voli one ljude koji vole njega.

Sebičan je i napadan i nikada ne ulaže sto posto. Kroz život ide glavom kroz zid i retko misli o posledicama svojih postupaka, pa se često čudi kad mu se njegove aktivnosti obiju o glavu. Ipak, ima debele rogove da ga štite (i debelu kožu).

Bik

Srećan je sam sa sobom i životom koji živi, sve dok drugi ne počnu da se petljaju u njegov život. Samozadovoljan je, ćutljiv, monoton, a kad mu sve to dosadi sposoban je da samom sebi napravi probleme samo da bi se zabavio.

Kad uspe u svom naumu da stvori probleme, onda nema granice ni kompasa. Često svoj bes iskaljuje na najbližima, pogotovo onima koji nemaju veze s njegovim odlukama.

Najsrećniji je kad nema oko sebe ljudi. Svi ga iritiraju. Njegova idila je da bude sam, da obavlja svoje svakodnevne zadate - sve dok mu to sve ne dosadi i ne oseti potrebu da ponovo sam sebi napravi problem.

Blizanci

Blizanci su poznati po dvoličnosti i dvostrukim standardima. Oni su poput male dece - radoznali i prirodni istraživači, ali i neozbiljni, neodgovorni , često nemaju dovoljno koncentracije, što ih čini nervoznim.

Za njih je život igra pa nije onda ni čudno da nikad ne sazru i da se nikad ne uozbilje. Često ponašaju onako kako misle da bi trebali, umesto onako kako se stvarno osećaju.

Površni su i ne vole da budu ozbiljni. Izbegavaju probleme, koji im se s vremenom samo povećavaju pa im se to na kraju obije o glavu. Kada na svojoj koži osete onu istu pravdu koju često drugima priredili, svi drugi su im krivi i najradije bi želeli da se uopšte nisu rodili.

Rak

Rakovi su intenzivni, a uz to osetljivi i nerealni pa ne čudi da bez ikakvog razloga često preuzimaju ulogu žrtve. Oni kroz patnju doživljavaju zadovoljstvo i katarzu.

Njihovi snovi i ciljevi su im često nedostižni jer su neodlučni i nesigurni u sebe. A to ih još više deprimira. A onda depresivni, nesigurni i neodlučni nisu spremni da ulože trud kako bi ostvarili ciljeve.

Od drugih očekuju da im posvećuju puno pažnje, a kad to ne dobiju osećaju se bezvredno. Ovo je znak koji se najčešće pita zašto nema sreće u životu. Zapravo njegova patnja i nema neki realan temelj. Tek kad se pojave pravi problemi, onda Rak shvati da u suštini nema problema, već da si ih sam stvara.