Lavovi kasne sa ispunjavanjem obaveza, Rakovi se loše osećaju zbog ljubavi, Ribe su iscrpljene, a kakav dan je pred ostalima?

Kakva iznenađenja su nam zvezde pripremile ovog petka? Ko će biti u cajtnotu, a ko će imati dovoljno vremena da se nakon posla posveti i partneu? Kakva situacija je sa vašim horoskopskim znakom?

Petak je, kakav dan je pred nama?, foto: Billion Photos/ Shutterstock
Petak je, kakav dan je pred nama?, foto: Billion Photos/ Shutterstock
.

OVAN

Neke situacije na poslu su komplikovane i zahtevaju više pažnje. Ako radite sa novcem povedite računa. U emotivne odnose se može uvući crta ljubomore. Moguće je da partneru smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK

Dosta posla je pred vama, ali vi imate dovoljno energije. Ne samo to, želite da se dokažete pred nekim osobama, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče da mu se otvarate ali sa druge strane ne želi da vam otkriva neke bitnije stvari o sebi.

BLIZANCI

Vaša neodgovornost može doneti materijalni gubitak. Povedite računa i u saradnjama, postoje tendencije da dođe do rasprava ili razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

RAK

Verovatno ćete danas morati da se posvetite problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći bez problematike, uzalud se nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

Petak je, kakav dan je pred nama?, foto: Billion Photos/ Shutterstock
Petak je, kakav dan je pred nama?, foto: Billion Photos/ Shutterstock
.

LAV

Nalazite se u cajtnotu po pitanju posla, a još više vam smetaju ljudi koji vam prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete. U emotivnim odnosima ponavljaju se neke loše situacije. Ne znate šta da uradite.

DEVICA

Sve se odvija toliko neopisivo sporo. Na sve ovo, kolega ili poslovni saradnik je u poslednjem trenutku rešio da promeni mišljenje po pitanju jednog posla. Niste raspoloženi da se susretnete niti da komunicirate sa emotivnim partnerom.

VAGA

Danas ste pod pritiskom i teško ćete podnositi i okolnosti ali i saradnike. Smatrate da je sa nekim ljudima nemoguće uklopiti se koliko god vi to pokušavali. Bićete nervozni i u odnosu sa emotivnim partnerom, pa ga možete optužiti za flertovanje.

ŠKORPIJA

Nepovoljan dan je pred vama, prvenstveno zbog toga što se možete iznervirati. Moguće je da je u pitanju papirologija koja je počela da koči, ili su do vas došle informacije koje su vas iznervirale. Šta god da je, ne povlačite ishitrene poteze.

Petak je, kakav dan je pred nama?, foto: Billion Photos/ Shutterstock
Petak je, kakav dan je pred nama?, foto: Billion Photos/ Shutterstock
.

STRELAC

Opterećeni ste dešavanjima na poslu koja remete vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Moguće je da niste vi direktan učesnik, ali će se ovo odraziti i na vas. Uznemireni ste zato što partner najavljuje da mora da ozbiljno porazgovara sa vama.

JARAC

Neko se na poslu ponaša takmičarski. Smatrate da tome nije mesto u radnoj sredini i pokušavaćete da skrenete pažnju toj osobi ili nadređenom. Bolje zanemarite ovakvo infantilno ponašanje. Za emotivnog partnera vam je potrebno puno živaca I dobre volje.

VODOLIJA

Čeka vas bitan razgovor ili poslovni sastanak, ali daleko od toga da mislite da ste spremni na to. Trudićete se ako možete da ovo odložite, jer se ne osećate dovoljno sigurno danas. Malo nervoze u emotivnim odnosima.

RIBE

Pri kraju ste velikog posla i osećate da ste na izmaku snaga. Ipak, još uvek vas drži to što znate da će priznanje ili materijalna nadoknada za ovo biti vredni truda. Opterećeni ste nekim čudnim ponašanjima I izjavama od strane partnera.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/