Astro

Kobinacije ovih horoskopskih znakova NE IDU PRED OLTAR!

Veza Device i Strelca verovatno je jedna od najslabijih i najmanje prosperitetnih od svih kombinacija u Zodijaku, a brak Lava i Škorpije je sve samo ne poželjan jer su oba znaka vrlo svojeglava.

28.08.2021. - 11:15h
Ilustracija
Ilustracijafoto: APIWAN BORRIKONRATCHATA/Shutterstock

Ovan i Rak

Brak izmneđu Ovna i Raka završio bi se u suzama. Ponekad se različite ličnosti mogu da dobro slažu, ali ponekad to ne bude tako. To važi za osobe rođene u znaku Ovna i Raka. Iako bi njihov brak krenuo dobro i na početku izgledao obećavajuće, Ovan bi ubrzo postao previše dominantan za nežnog Raka. Astrolozi savetuju da ovi znaci ne idu pred oltar.

Bik i Ribe

Do razvoda Bika i Riba dolazi zbog velike razlike u snovima i ambicijama. Bik želi uspešnu karijeru i ugledan porodični život, dok su Ribe slobodnijeg duha i ne osećaju se prijatno kada moraju da ispune neka očekivanja.

Blizanci i Jarac

Ovaj par ima razne slabosti, a jedan od najvećih problema s kojim se mogu susresti je nedostatak komunikacije i volje za kompromisom kada su u pitanju neke ključne stvari. Blizanci vole brz život, a Jarac voli kada je njihov život organizovan i sistematičan. Njihov brak ne bi dugo potrajao.

Lav i Škorpija

Spoj Lava i Škorpije je recept za neuspeh. Oba horoskopska znaka su izrazito svojeglavi i uvek žele da bude po njihovom. Imaju izuzetno snažne ličnosti pa im je nezamisliv bračni život. Lav i Škorpija bi većinu vremena u braku proveli u svađi.

Devica i Strelac

Osobe rođene u ovim znacima trebalo bi sebi da uštede vreme i izbegavaju vezu jedno s drugim kako im srce na kraju ne bi bilo slomljeno. Devica i Strelac nemaju puno zajedničkih stvari, a nisu baš ni strpljive osobe, naročito kad treba saslušati i razumeti tuđe probleme i drame, piše MSN, a prenosi Superžena.