Astro

Nedelja: Ribe su ponovo izigrane i besne na sebe, Vodolije muče finansije i sitne rasprave, Jarčevima se skraćuje fitilj...

Poslednji dan vikenda nekim znacima horoskopa može doneti islaske i lepa druženja, dok će drugi biti preokupirani obavezama. Kako se pozicionirao na astro planu vaš znak?

29.08.2021. - 06:30h
Izigrana
Izigranafoto: Photographee.eu / Shutterstock

OVAN

Dan je dobar za izlaske i za društvena okupljanja. Obratite pažnju samo da ćete tokom večernjih časova, biti umorni i samim tim i nervozniji. Nema potrebe da se sa voljenom osobom ili članom porodice raspravljate oko situacija koje i nisu toliko bitne.

BIK

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite sve planove. Čini mi se da ste previše natovarili obaveza sebi i da će jedan deo ipak morati da sačeka drugo vreme. Ako partnera ostavite negde po strani, budite sigurni da će vam to zameriti.

BLIZANCI

Dan povremenih napetosti, naročito kako vreme bude odmicalo ka večernjim satima. Moguće je da ste očekivali da neko ispuni obećanje koje vam je dao i da se to nije dogodilo, a vi ste ostavljeni da se snalazite sami. Napetost u emotivnom delu.

RAK

Danas vam je potrebna sigurnost koju vam pružaju drugi, bez obzira da li je tražite u krugu porodice ili kod partnera. No, verovatno je da vam neće biti posvećeno onoliko vremena koliko biste želeli, pa možete biti neraspoloženi i nervozni.