Device su ove subote u ulozi Supermena, Vage su u "ljubavnom filmu", a Strelčevi udovoljavaju partneru i poručuju "ti biraš film "

Na dnevnom redu Devica je gomila obaveza i želja, ali sve im polazi za rukom i sve stižu. Da li će i vaš znak pratiti ovakva "sreća zvezda", saznajte!

Ilustracija, foto: By Jacob Lund / Shutterstok
Ilustracija, foto: By Jacob Lund / Shutterstok
.

OVAN

Izuzetno ste zadovoljni odvijanjem poslovnih situacija. Neko može posredovati u onome što vam je bitno i pomoći vam da napravite dobar dogovor. Odlična komunikacija i kontakt sa emotivnim partnerom. Kod slobodnih – pojava nove, zanimljive osobe.

BIK

Bićete brzi, puni energije, sposobni da bilo koji problem rešite u svoju korist. Danas se prihvatite onih obaveza koje su vam inače teške ili komplikovane. Nova osoba, verovatno preko prijatelja ili društvenih mreža, zaokuplja vašu pažnju.

BLIZANCI

Ne samo da vam u poslovnom segmentu sve ide od ruke, donoseći vam zaradu, već se i emotivno neke kockice sklapaju baš po vašoj volji. Ostvarićete jak kontakt sa osobom koja vam je izuzetno zanimljiva. Mogućnost susreta, sastanka.

RAK

Pozitivna dešavanja u poslovnom segmentu. Neke se situacije razrešavaju u vašu korist. Možete računati i osloniti se na poslovne saradnike. Neko ima dobar predlog za vas. Emotivno – odličan dan, naročito ako se tek u početnim fazama odnosa.

.

LAV

Sve ono što ste pokrenuli odvija se po vašim očekivanjima. Zadovoljni ste dogovorima koje ste postigli i smatrate da ste napravili prave poteze. Jaki kontakti sa suprotnim polom donose vam dobro raspoloženje i optimizam.

DEVICA

Vi biste danas da stignete sve – I da završite sa obavezama I da vidite voljenu osobu I da izađete sa prijateljima. Što je najzanimljivije, verovatno ćete uspeti da se organizujete I da svakom segmentu posvetite onoliko vaše pažnje koliko je to neophodno.

VAGA

Sve ono što ste u proteklim danima pokrenuli, danas dolazi na realizaciju i donosi vam izuzetno dobre rezultate. Emotivno – opustite se u kontaktu sa voljenom osobom. Ako ste solo – jake mogućnosti za novo poznanstvo i flertovanje.

ŠKORPIJA

Svi planovi se danas odvijaju na najbolji mogući način. Shvatićete da ste se bez razloga nervirali oko nekih situacija. Mogućnost jačeg finansijskog priliva. Sa voljenom osobom danas je dan za uživanje. Ako je moguće, idite negde van grada na kraći put.

.

STRELAC

Velika podrška i pomoć od strane saradnika, kolega. Danas neko može realizovati i obećanje koje vam je dao. Bićete zadovoljni odvijanjem situacija. Što se emotivnog dela tiče, partner je odsutan duhom, ali vi uspevate da mu popravite raspoloženje.

JARAC

Ako imate obaveza, sa njima ćete završiti u prepodnevnim satima. Dobro se osećate i uglavnom ste zadovoljni odvijanjem situacija. Danas vam stoji susret sa osobom koja vam je izuzetno draga. Moguće je da je to neko koga znate duže vreme.

VODOLIJA

Iako je ovaj dan podsticajan u poslovnom segmentu, moguće je da ćete se većim delom okrenuti onoj lepšoj strani života. Bilo bi divno da provedete vreme ili sa prijateljima, ili sa voljenom osobom. Nekima od vas danas stoji i putovanje.

RIBE

Gledaćete da sve ono što je vezano za posao uradite i da ostatak dana posvetite samo sebi, uživanju, prijateljima, ili voljenoj osobi. Provešćete ovaj dan u najboljem mogućem raspoloženju. Neki divni momenti su pred vama.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/