Astro

Šta svakom horoskopskom znaku treba da bi bio SREĆAN: Za početak, Device da nauče da kažu "NE"!

Lav bi trebalo da daruje deo svoje energije i vremena nečemu većem od samoga sebe, a humanitarni rad je idealan za to. Rakova sreća krije se u podršci dragih ljudi, a Devica treba da naučiti da kaže "ne".

28.08.2021. - 10:32h
Ilustracija
Ilustracijafoto: GaudiLab/Shutterstock

1. Ovan
Imajte na umu da niko nije savršen, pa tako ni vi. Rešite se tog unutrašnjeg pritiska da morate da budete broj 1 u svemu i svima na raspolaganju 24 sata na dan. Što pre to uradite, pre ćete prihvatiti sebe i svoje mane - i bićete srećniji i opušteniji.

2. Bik
Budite sami sebi najbolji partner i oslonac! Ne očekujte stalno od drugih ljudi da vas ispunjavaju i usrećuju. Odnos koji treba da vam bude najvažniji je onaj koji imate sa samim sobom - to može biti najstrastveniji, najljubazniji i najdivniji odnos u vašem životu. Kad jednom to shvatite, imaćete zdravije i srećnije odnose s drugim ljudima.

3. Blizanci
Vreme je da se odmaknete od površnih razgovora - dopustite sebi duboke razgovore s drugim ljudima i videćete kuda će vas to odvesti. Kad se jednom otvorite svojim prijateljima i ljudima do kojih vam je stalo, stvorićete jače, trajnije veze, a to je ono što svakoga čini istinski srećnim.

4. Rak
Okružite se optimističnim, brižnim ljudima koji će vas podržavati u snovima i tešiti vas kad ste tužni. Jednom kad osetite podršku i saosećanje drugih, imaćete utisak da je ceo svet vaš i da možete da postignete šta želite. Pozitivne vibracije vode pozitivnom životu!