Astro

Teška narav, svađalački stav i manjak empatije: Ovaj horoskopski znak sve nervira

Brutalno su iskreni, i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste sa njima. Zbog svoje otvorenost često nerviraju ljude oko sebe. Da li znate koji je najiritantniji znak Zodijaka?

28.08.2021. - 13:00h
Device nerviraju sve oko sebe
Device nerviraju sve oko sebefoto: Monkey Business Images/Shutterstock

Svaki horoskopski znaku ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zameraju, ali da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu "najiritantnijeg"? To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih.

Device vole da mnogo analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao "picajzle" koje vole da je sve u savršenom redu, a ako uradite nešto loše po njih, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli, piše Stil.

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenljive, čak i ako kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne. Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da pomognu.

Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.