Bikovi danas nisu svesni koliko su zahtevni, Rakovi love tuđe mane, Lavovi se tope od nežnosti, a Ovnove čeka naporan dan

Kakva je ovog četvrtka vaša astro pozicija, pogledajte u prognozi naše astrološkinje.

ilustracija, foto: pink panda/Shutterstock
ilustracija, foto: pink panda/Shutterstock
.

OVAN

Pomalo naporan dan za vas kada je posao u pitanju. I pored vaše angažovanosti i truda, neke situacije je prosto nemoguće rešiti. Emotivni partner vas pomalo nervira svojim zahtevima. Bolje funkcionišete u kontaktu sa prijateljima.

BIK

Danas ćete imati problem usklađivanja sa saradnicima. Bićete dekoncentrisani i vi i oni – nećete uspevati da se povežete i razumete u potpunosti. Svesni ste da preterujete sa nekim svojim zahtevima kada je voljena osoba u pitanju.

BLIZANCI

Nećete danas uspeti da izbegnete kritiku ukoliko budete samo otaljavali obaveze. Pokušajte da se bolje organizujete i skoncentrišete na ono što radite. U odnosu sa voljenom osobom – razmislite pre nego što je svojim rečima povredite.

RAK

Suviše ste kritički raspoloženi, pa će oni koji su oko vas imati muke da se usklade sa vama. Razmislite u čemu vi lično sve grešite, nemojte samo tražiti tuđe mane. Voljenoj osobi prećutkujete neke bitne stvari, oko kojih se nervirate.

.

LAV

Danas ćete morati da budete prilagodljiviji, što će biti prilično teško. Naime, svesni ste svojih vrednosti, možda i previše, i ego vam je u prvom planu, pa je pitanje da li ćete biti spremni na kompromis. Partneru pokažite nežniju stranu ličnosti.

DEVICA

Iako vas obaveze, problemi, nedoumice pritiskaju, vi se dosta dobro „držite“ i uspevate da ispoštujete ono na šta ste se obavezali. Danas možete ostaviti jako dobar utisak na osobu koju tek upoznajete, ili koju simpatišete.

VAGA

Stoji zabrinutost zbog grešaka koje ste napravili. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Danas vam nije do „ljubavisanja“ pa ćete samo fizički biti prisutni kraj voljene osobe.

ŠKORPIJA

Neke stvari su se pokrenule na bolje, ali još uvek vam stoji dosta opterećenja u poslovnom segmentu. Nadate se da će ovaj period zastoja uskoro proći. Danas možete popraviti odnos sa partnerom, ali samo ako priznate svoje greške.

.

STRELAC

Vidite probleme i propuste kod saradnika, ali ste skloni da previđate sopstvene greške i odgovornost. Ne možete ovako funkcionisati, nije problem samo na drugoj strani, već i kod vas. Ovaj modus možete primeniti i na odnos sa voljenom osobom.

JARAC

Možete doživeti danas kritike na svoj rad, bez obzira na to što smatrate da vaše krivice po ovom pitanju nema. Pokušajte da objasnite, ali ako ne ide – ne uplićite se u rasprave. U dobrom ste raspoloženju, voljni da ugađate voljenoj osobi.

VODOLIJA

Očekivali ste više od nekih poslova ili saradnika i prilično ste razočarani rezultatima. Moguće je da će vam brigu danas zadavati i sve ono što je vezano za finansije. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, ali u drugom delu dana.

RIBE

Svesni ste da dosta toga morate završiti, ali niste u podsticajnom raspoloženju. Misli vam lutaju i za obaveze vam treba više vremena nego inače. Emotivno stoji zadovoljstvo, mada vam neće biti dovoljno ono vreme koje provedete sa partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/