KAKO horoskopski znaci POKAZUJU LJUBAV, a da pri tom ne izgovaraju "VOLIM TE!?

Pročitajte kako koji znak Zodijaka izjavljuje ljubav, a da ne kaže "volim te".

Foto: popcorner/Shutterstock
Foto: popcorner/Shutterstock
.

Ljubav nije samo "volim te" - ona može da se iskaže na mnogo drugih načina, čak i bez ikakvih reči, a evo kako to rade različiti znaci Zodijaka.

Ovan

Ovan je vrlo otvoren u svemu što radi, a ljubav nije izuzetak. Ako vam otvoreno izjavi ljubav, znajte da je to zaista iskreno. Ako vam ne kaže baš "volim te", onda će se često šaliti sa vama, zadirkivati vas i na taj način pokazivati svoju ljubav.

Od Ovna možete da očeujete i poruke za dobro jutro, to je njihov omiljeni način da pokažu da im je stalo.

Bik

Ako niste sigurni da li vas Bik voli, obratite pažnju na njegova dela. On voli da se pridržava nekih tradicionalnih principa, tako da će obično on plaćati sve, a možete da očekujete od muškarca rođenog u ovom znaku i razne druge male gestove, poput pridržavanja vrata.

Sa osobom koju vole će deliti i svoju hranu, što inače ne vole da rade.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca vole da kažu da vole partnera, a da to zapravo ne izgovore.

Oni jako vole društvo i druženje, a uz to su i nepopravljivi romantici, što je inače opasna kombinacija, ali oni nekako uspevaju sve da uklope. Ako želite da znate da li vas osoba rođena u znaku Blizanaca voli, obratite pažnju na to kako razgovara sa vama.

Umesto površnih pitanja, postavljaće vam ličnija i intimnija, i ni slučajno vas neće prekidati dok govorite.

Rak

Kada je Rak zaljubljen, pokazaće to tako što će želeti na sve načine da zaštiti osobu do koje mu je stalo. Spremiće vam večeru, proveriće da li vam je udobno kad legnete da gledate televiziju... Rak je zapravo majstor u tome da vam ne kaže "volim te", a da vam ipak bude vrlo jasno da je tako, piše Mondo.

Lav

Lav inače voli da ima dosta slobode u svemu što radi, ali kada se zaljubi, prestane toliko da razmišlja o sebi i osoba koju voli mu je tada na prvom mestu.

Definitivno ćete znati da vas voli kada predloži da ostanete kod kuće i mazite se, umesto da insistira da izađete negde.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku mrze da se osećaju ranjivim, tako da osećaj zaljubljenosti ume prilično da ih izbezumi. Budite strpljivi sa njima, na početku će biti veoma stidljivi, a kada budu zaljubljeni, znaćete to tako što će im vaše potrebe biti važnije od sopstvenih.

Vaga

Pošto Vage vole da budu prijatelji sa svima, ponekad je teško znati da li vas voli ili vas posmatra kao prijatelja. Ključni znak da je ipak reč o ljubavi je bliskost – kada Vaga voli, trudiće se da bude veoma iskrena prema vama, neće vas tretirati isto kao sve ostale i deliće neke vrlo privatne detalje da vam da do znanja da ste posebni.

Škorpija

Škorpije su veoma intenzivne u svim odnosima, što ume da preplaši njihove partnere. Ponekad su vrlo tvrdoglave, ali kada se zaljube, umesto da rečima izjave ljubav svoju partnerku će tretirati kao kraljicu.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca su veoma avanturističkog duha i za njih je ljubav upravo to, samo još jedna avantura. Kada se stvarno zaljube, popuste im sve kočnice, zbog čega partneru tada deluju vrlo neozbijno.

Kada Strelac voli, želi da nasmeje partnera, da putuje sa njim i isprobava nove stvari.

Jarac

Zaljubljeni Jarac će svoju partnerku pokušati da zadivi svojom pameću, zbog toga na početku možda deluje uštogljeno, ali vremenom će se opustiti.

Znaćete da je ozbiljno kada vas upozna sa porodicom i shvatite da pamti neke detalje o vama.

Vodolija

Pošto Vodolije često deluju nepristupačno, teško je prepoznati ljubav u njihovom ponašanju. Ipak, kada se stvarno zaljube, svu pažnju usmeravaju na partnera, smeju se čak i vašim najgorim šalama, dele omiljene knjige i mesta sa vama, što je za njih inače vrlo lično.

Ribe

Ove osobe su veoma stidljive i emotivne, ali pošto se plaše da ne budu povređene, nekad deluju veoma suzdržano. Kada se zaista zaljube, pokazuju to tako što brinu o partneru, šalju mu slatke poruke tokom dana, dele hranu sa vama... Za njih su one male stvari najvažnije u vezi, i upravo kroz njih će pokazati ljubav.