Astro

ŠTA KAŽU ZVEZDE: Evo koliko puta će se koji horoskopski znak zaljubiti tokom svog života?

Život je nepredvidiv i nikad ne znamo šta nosi novi dan. Ljubav se može pojaviti kada joj se najmanje nadamo. Mnogi se pitaju koliko puta u toku života se može iznova osetiti to sjajno osećanje zaljubljenosti. Odgovor na ovo pitanje mogu da nam daju zvezde.

05.08.2021. - 20:00h
Zaljubljivanje prema horoskopu
Zaljubljivanje prema horoskopufoto: G-Stock Studio/Shutterstock

Lav

Za Lavove „biti mlad“ znači zabavljati se i stvarati uspomene. I premda su svesni da se nisi spremni da se obavežu i da stvaraju porodicu, ipak veruju u pravu ljubav. U skladu s tim, žele da upoznaju što veći broj ljudi, jer im je zabavno da izlaze i isprobavaju nove stvari.

Iako prva ljubav Lavova možda nije trajala onoliko dugo koliko su se nadali, oni od ljubavi ne odustaju. Imaće još jednu priliku. Ovaj drugi put biće dosta zreliji i zaista će znati šta traže od partnera. To znači da će veza biti mnogo jača i imati potencijal da traje jako dugo.

Devica

Device, bolje od bilo koga znaju koliko je teška ljubav. Da, biće i dobrih vremena, ali biće i loših. Oni su često usresređeni na sebe, manje na vezu, što može biti uzrok svađe u vezi.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će se u životu zaljubiti samo jednom, pa je važno da dobro promisle šta i kako će uraditi. Za njih ljubav znači ostati predan. Nisu neko ko se odriče svega tako lako, a za ljubav je ipak potrebno uložiti dosta truda.

Vaga

Vage imaju veliko srce i puno ljubavi za darivanje, ali takođe moraju puno toga da nauče. Zaljubiće se do tri puta tokom života, ali to ne treba da ih učini nesigurnima i da ih obeshrabri u nameri da budu voljeni.

Ponekad moraju biti one te koje će zadovoljiti druge. Iako to nije ništa strašno može značiti da potrebe svog partnera treba staviti ispred svojih.

Škorpija

Škorpije imaju srce ispunjeno strašću, ali ga često znaju zaključati i dobro sakriti ključ. Žele da osete ljubav, ali su sklone da ostanu neiskrene prema osobi koju navodno vole.

Najverovatnije će se zaljubiti tri puta u životu. Prvi put će to biti nesputana ljubav, drugi put će još uvek lečiti slomljeno srce, a treći put će to biti ljubav za ceo život, piše Miss7.