Astro

ŠTA KAŽU ZVEZDE: Evo koliko puta će se koji horoskopski znak zaljubiti tokom svog života?

Život je nepredvidiv i nikad ne znamo šta nosi novi dan. Ljubav se može pojaviti kada joj se najmanje nadamo. Mnogi se pitaju koliko puta u toku života se može iznova osetiti to sjajno osećanje zaljubljenosti. Odgovor na ovo pitanje mogu da nam daju zvezde.

05.08.2021. - 20:00h
Zaljubljivanje prema horoskopu
Zaljubljivanje prema horoskopufoto: G-Stock Studio/Shutterstock

Evo koliko puta će se tokom života zaljubiti koji horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi su nesebični kada je ljubav u pitanju, bilo da je to ljubav prema partneru, roditeljima, deci. Kad su u vezi, sve ulažu u nju. Za njih su veze način da pronađu onu osobu s kojom mogu zamisliti sebe do kraja života.

Kada se zaljube, to je zauvek. Ovi intenzivni romantičari možda ne sanjaju o svom danu venčanja, ali definitivno maštaju o tome da se svakog jutra probude uz ljubav svog života.

Najverovatnije će se zaljubiti samo jednom tokom svog života, jer nisu neko ko žuri; kad budu spremni, tada će se i zaljubiti, jer su sigurni da to prava osoba za njih.

Bik

Bikovi su poznati kao beznadežni romantici. Oni se skoro svakog dana zaljubljuju u nekog novog. Ipak, velika je razlika između površne, plantonske zaljubljenosti i prave ljubavi.

Pripradnici ovog horoskopskog znaka će se zaljubiti dva puta tokom života - jednom u mladosti, a onda opet kad budu spremni da svoje srce ponovno prepuste nekome i da to bude do kraja života.

Blizanci

Kada je o ljubavi reč, Blizanci su kao malo dete u prodavnici slatkiša. Prekomerno uzuđenje ih često može dovesti do toga da brzo izgube interesovanje za osobu u koju su mislili da su zaljubljeni.

Imaju veliko srce koje jednostavno umire da bi dalo ljubav, ali im je teško da tu ljubav održe u dužem vremenskom periodu.

Blizanci započinju stvari mnogo bolje nego što ih završavaju, pa samo zato što kažu da nekoga vole, ne mora nužno značiti da ga vide kao osobu s kojom će zauvek ostati zajedno. Kada kažu "zauvek", obično misle dok im ne dosadi.

Rak

Rakovi sanjaju dan kada će sresti svoju pravu ljubav. Često vrše prevelik pritisak na svoje veze, pa svoje partnere pritiskaju da im stalno govore "volim te".

Oni će se tokom života zaljubiti dva ii tri puta. Nakon što budu doživeli veliku pravu ljubav, doživeće i razočarenje, ali je važno je da ne krive sebe. Rakovi zaslužuju veliku, trajnu ljubav i ponovno će imati priliku da je pronađu.