Astro

Koje je vaše omiljeno piće: Svaki horoskopski znak ima "čašicu" za koju će se najradije uhvatiti!

Kada izađete u noćni klub ili dođete kod prijatelja na žurku važno je da odaberete piće koje će vas opustiti, oraspoložiti i prijati vašem organizmu. Opijanje pićima koja vam ne prijaju može dovesti do neprijatnih situacija, zdravstvenih problema i drugih neprilika. U tom izboru može vam pomoći i vaš horoskopski znak.

04.08.2021. - 20:00h
Koje je vaše omiljeno piće prema horoskopskom znaku?
Koje je vaše omiljeno piće prema horoskopskom znaku?foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

Lav

Lavovi su kreativni, zabavni i velikodušni i često vole da uživaju u alkoholu dok su u dobrom okruženju. Džin je pun pogodak za njih, koji mogu da kombinuju sa raznim drugim pićima ili da ga piju čistog. Alkohol će izvući iz njih zabavnu i simpatičnu stranu što ih čini omiljenim društvom u izlascima.

Devica

Iako perfekcionisti, Device su divni ljudi. Retko piju jaka ili komplikovana pića. Klasičan izbor Devica je svakako džin i tonik, jednostavna mešavina sa niskom količinom kalorija. Kada preteraju sa pićem, na videlo može izaći njihova pomalo agresivna, potisnuta strana, pa znaju da upadaju u verbalne konflikte.

Vaga

Pripadnici ovog znaka uvek kontrolišu sitaciju, čak i tokom najtežih trenutaka. Lako su uklopljivi u društvo koje zabavljuju svojim interesantnim smislom za humor i za taj tip ljudi znate da će se uvek dobro provesti na svakoj zabavi. Njihovo idealno piće je martini sa kojim retko preteruju. U slučajevima kada preteraju, najčešće im bude fizički loše.

Škorpija

Škorpije su moćne i odlučne. Znaju da budu ljubomorne i posesivne što se špojačava većim unosom alkohola. Imaju visok prag tolerancije na alkohol, što znači da mogu mnogo da popiju. Ako preteraju, bolje da im se sklonite sa puta. Prija ima fin viski ili vodka, a ako izaberu da piju više, pivo je najbolji izbor.