Astro

Pred Blizancima je dan pun uspeha, Lavovi će osetiti nečije "nabacivanje", Jarčevi ne nailaze na razumevanje saradnika, a ostali?

Nekima će ova sreda biti ona koja se pamti. Ljubav se krije iz neočekivanih poteza. Ipak, nije svima baš sve tako ružičasto. Neki će osetiti neuspeh na poslu iako se svim snagama trude da naprave pomak. Kako su zvezde danas vama naklonjene?

04.08.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred nama?
Kakav dan je pred nama?foto: fizkes/Shutterstock

LAV

U vrlo ste dobrom raspoloženju i bilo bi najbolje da prionete na najzahtevnije obaveze. Ne odlažite za sutra ono što vam je od važnosti. Potezi neke osobe prema vama naterali su vas da se zamislite. Jasno vam je da ona želi avanturu sa vama...

DEVICA

Bićete uporni i tražićete da kolege ili saradnici saslušaju vaše mišljenje ili predloge. Nemojte odustati i povući se. Vaše ideje su odlične i trebate ih podeliti. iskoristite dan da sa voljenom osobom provedete neke lepe i mirne trenutke kod kuće.

VAGA

Od ranog jutra zaokupiće vas pozivi i poruke, i izvesne su velike aktivnosti. Lako ćete se dogovarati sa onima sa kojima dođete u kontakt. Iskoristite svoju ubedljivost i u emotivnom segmentu – vreme je da budete konkretniji kada je jedna osoba u pitanju.

ŠKORPIJA

Odlično se osećate i krenućete u akciju. Velike mogućnosti da tokom ovog dana dođete do važnog dogovora. Takođe, otvorene su vam predispozicije za više priliva. U emotivnom segmentu bićete vrlo emotivni i željni kontakta sa voljenom osobom.