Astro

Pred Blizancima je dan pun uspeha, Lavovi će osetiti nečije "nabacivanje", Jarčevi ne nailaze na razumevanje saradnika, a ostali?

Nekima će ova sreda biti ona koja se pamti. Ljubav se krije iz neočekivanih poteza. Ipak, nije svima baš sve tako ružičasto. Neki će osetiti neuspeh na poslu iako se svim snagama trude da naprave pomak. Kako su zvezde danas vama naklonjene?

04.08.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred nama?
Kakav dan je pred nama?foto: fizkes/Shutterstock

OVAN

Danas je pravi momenat da osobama sa kojima želite da ostvarite saradnju, iznesete svoje predloge. Budite aktivni, jer ćete na lakši način pokrenuti one komunikacije koje su vam bitne. Ista situacija važi i za emotivni segment – angažujte se!

BIK

Odličan momenat da sa nadređenima pokrenete neke priče – imate dovoljno samopouzdanja i ubedljivosti da biste mogli da iznesete ono što vas interesuje. U emotivnom segmentu, očekujte da će se jedna osoba veoma aktivirati prema vama.

BLIZANCI

Nešto što ste pokrenuli danas dolazi na realizaciju ili ćete dobiti pozitivne odgovore na ona pitanja koja vas interesuju. Jedva ćete čekati da se bacite u akciju kada je emotivni segment u pitanju. Bićete komunikativni i raspoloženi za flert.

RAK

Povremeno može dolaziti do problema u komunikaciji. Kao da govorite različitim jezicima – potrudite se da budete strpljivi I objasnite sagovorniku ono što vam je važno. Neophodno vam je da emotivni partner pokaže više razumevanja i pažnje.