Astro

Gde bi koji znak trebalo da putuje? Horoskop otkriva koja destinacija je stvorena za vas!

Ne sumnjamo da ćete biti iznenađeni određenim destinacijama i izborima, ali ne zaboravite, cilj je da se svi zajedno zabavimo čitajući!

03.08.2021. - 13:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: G-Stock Studio/Shutterstock

Lav

Lavovi, vaše fantazije o raskošnim žurkama moraju da postanu stvarnost. Zbog toga je za vas magična destinacija Ibica. Tamo uvek možete da se osećate kao kralj/kraljica. Dobićete svu moguću pažnju za kojom toliko žudite i moći ćete da zasijate u punom sjaju. Na Ibici je svaki dan vaš novi rođendan.

Odgovaraju vam destinacije kao što su Barselona i Bali.

Devica

Device, vaš put u Maču Pikču u Peruu će potpuno osloboditi vašu duhovnost. Napunićete se ogromnom energijom dok budete koračali Andima. Dok budete analizirali napušteni grad u Maču Pikčuu zadiviće vas sofisticiranost starih zidina. Ovaj drevni grad će postati vaša inspiracija.

Najbolje biste se osećali u Indiji, na Tajlandu ili u Boliviji.

Vaga

Vage, vi se u Dablinu osećate gotovo kao kod kuće. Ovaj grad ima izuzetno zanimjivu istoriju koja će vas uvek iznova i iznova inspirisati da razmišljate o smislu svog života. Kada se nalazite u prestonici Vikinga osećate da pripadate srednjem veku i bukvalno možete da ga udahnete, a to vama prija.

Vagama bi najviše odgovarale destinacije kao što su Irska ili Danska.

Škorpija

Škorpije, vi ste jak i misteriozan znak koji baš ume da uživa u velikim gradovima, pa je za vas Južna Afrika odličan izbor. Zavolećete njihovu kulturu i naučićete mnogo o njihovoj istoriji. Dok budete šetali ulicama Johanesburga shavtićete da možete a budete veliki isto toliko kao i on.

Zaputite se u Južnu Afriku, Nepal...