Astro

Gde bi koji znak trebalo da putuje? Horoskop otkriva koja destinacija je stvorena za vas!

Ne sumnjamo da ćete biti iznenađeni određenim destinacijama i izborima, ali ne zaboravite, cilj je da se svi zajedno zabavimo čitajući!

03.08.2021. - 13:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: G-Stock Studio/Shutterstock

Ovan

Ovnovi, vi uvek imate snažan osećaj za avanturu, kao i za ekstremne sportove. Kaikoura na Novom Zelandu je pogodna za zadovoljenje svih ovih potreba. Samo dan proveden ovde će vas dići iz mrtvih. Napunite se energijom plivajući sa delfinima i gledajući kako se kreću predivni kitovi u okeanu.

Ovnovi vole da putuju na egzotične destinacije, pa možete da razmišljate o putovanju u Keniju, Novi Zeland i Brazil, piše 24sata.hr.

Bik

Bikovi, za vas je najbolje da se držite većih gradova, jer vas interesantni pejzaži u "zabitima" mogu potpuno potčiniti. Pošto ne volite mesta gde se ne osećate kao kod kuće, onda je za vas Pariz najbolji izbor. Grad ljubavi ima ogromno kulturno nasleđe i izuzetnu domaću kuhinju koju morate da probate.

Bikovi očekuju putovanja puna uživanja, pa su idealne destinacije za njih Pariz, London, Firenca...

Blizanci

Blizanci, Njujork je savršeno mesto za vas jer ispunjen sa toliko mnogo različitih ljudi sa različitim poreklom. Čak iako ste dolazili u ovaj grad, on vam nikada neće postati dosadan jer imate potrebu da se upoznajete i da se družite sa ljudima, a to on omogućava. Pored toga, uvek postoji još nešto u Njujorku što može da privuče vašu pažnju.

Putujte u energična mesta poput Hong Konga, Japana i Rio de Ženeira.

Rak

Rakovi, vi jeste kućni tipovi, ali kada nešto želite da vidite niko i ništa vas ne može sprečiti u tome. Volite da budete bilo gde blizu vode, pa je Jamajka odlična destinacija za vas. Prigrlite svoj vodeni element i pustite da vam voda spere brige svojim kristalno plavim talasima. Kada budete uživali u kokosovom koktelu i dok se budete pržili na suncu već ćete se osećati kao kod kuće.

Rakovi žude za toplinom i udobnošću, a odgovara im Grčka, Venecija...