Astro

Kakav utorak je pred nama? Device maštaju o nekome ko je daleko, Vage su spremne za flert, Lavove nerviraju kolege na poslu...

Iskoristite ovaj dan najbolje što možete. Pogledajte kakva iznenađenja su vam zvezde pripremile.

03.08.2021. - 06:30h
Neki su spremni za flert
Neki su spremni za flertfoto: Cristina Conti/Shutterstock

OVAN

Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali I velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

BIK

Očekujte mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Velike aktivnosti I mnogo kontakata I razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI

Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno I to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vernost I iskrenost.

RAK

Povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe ili svoje stavove. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.