Astro

Ponedeljak: Škorpije kalkulišu, Vage "golicaju" zanimljive kombinacije, Rakovi razmišljaju „neka svako radi ono za šta je plaćen“

Kako počinje, gledano iz astro ugla, nova nedelja, saznaćete u nastavku.

02.08.2021. - 06:30h

LAV

Kratkotrajna uznemirenost zbog kritike od strane nadređenih. Ako je u pitanju opomena zbog posla koji niste završili, obratite se kolegama – danas su spremni da vam izađu u susret. Prijaće vam da budete u pokretu sa prijateljima ili izlasku sa partnerom.

DEVICA

Dosta toga vam ide na ruku. Promene u poslovnom segmentu se dešavaju u onom pravcu kojem ste se nadali. Kroz misli vam se vrlo često provlači osoba sa kojom imate razliku u godinama. Vrlo ste zainteresovani za ostvarivanje intimnijeg kontakta.

VAGA

U odličnom ste raspoloženju, a i dešavanja u poslovnom okruženju vam idu na ruku. Dosta toga će ići u vašu korist, potrudite se da iskoristite šanse. Ako želite da intenzivnije pokrenete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje, sada je trenutak.

ŠKORPIJA

Niste sigurni kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste neku formu odobrenja, ili najave da će ono što želite biti realizovano, ali vi još uvek pomalo oklevate i kalkulišete. Odnos sa emotivnim partnerom je ispunjen strasnim momentima.