Astro

ASTRO PROGNOZA ZA AVGUST: Rakovima finansije bolna tačka, pred Škorpijama "poslužavnik" svega, ali šta izabrati?

Na prvi pogled ne izgleda tako loše, ali, na dnevnoj bazi – ovo će biti prilično zahtevan i naporan mesec. Ono što je dobro jeste da će se tokom njega mnogo toga što je stagniralo zaista pokrenuti i da ćemo imati priliku da mnogobrojne relacije i odnose na pravi način preispitamo, popravimo – ili konačno odustanemo od njih za sva vremena od njih.

31.07.2021. - 12:00h
žena, bazen, odmor
foto: PhotoSunnyDays/Shutterstock

LAV

Ljubav

Lavovi u vezama I brakovima su u takvoj emotivnoj fazi da je zaista potrebno da se odnosu I partneru posvete na pravi način. Ni malo lagani I opušteni aspekti početkom avgusta ne obećavaju da ćete brzo dolaziti do kompromisa, šta više – govore o tome da će komunikacija biti vrlo problematična I da su potrebne promene kod oboje da biste ovo koliko toliko sredili. Sve do ulaska u treću dekadu avgusta pojedini odnosi mogu biti na ozbiljnim iskušenjima I za očekivati je da će neki od njih I prestati da postoje. Za vas koji kao par “preteknete” – ta treća dekada meseca donosi smirivanje tenzija, bolje funkcionisanje, čak I dosta lepih momenata između vas dvoje. Slobodni Lavovi – za vas je samo pitanje šta hoćete. Ako želite nešto ozbiljnije I trajnije – pre treće dekade avgusta se to neće dogoditi, a tada su moguće I obnove nekih odnosa od ranije. Ako želite provod I usputnu zabavu – toga može biti celog meseca.

Posao

Ni na poslu nema opuštanja dragi Lavovi. Morate znatno ozbiljnije da shvatite i svoje obaveze i trenutne pozicije na kojima ste i da se debelo posvetite tome da razrađujete posao i budete odgovorni prema onima koji su vam klijenti ili računaju na vas. Tokom celog meseca vi ćete se boriti za stabilnost na polju finansija i tu ne bih rekla da ćete loše proći. Samo nemojte da se opuštate. Od drugog dela avgusta kreću nove mogućnosti za dogovore, za povezivanje sa saradnicima – prave šanse će vam lakše dolaziti.

Zdravlje

I pored toga što je Sunce u vašem znaku u prve dve dekade avgusta – zdravstveni segment neće biti najstabilniji. Varirate sa energijom, sa raspoloženjem, moguć je i stres i problemi sa probavom.

DEVICA

Ljubav

I pored toga što na prvi pogled može delovati kao da je vaš odnos sa partnerom stabilan – itekako je primetno da ćete tokom ovog meseca imati mnogo problema od kojih ćete neke držati u sebi i ćutke se boriti sa njima, dok kod drugih – nećete moći da prećutite i iskulirate. Ono što je skriveno, tajno, nerečeno, sumnja, ljubomora – bez obzira da li dolazi sa vaše ili partnerove strane – predstavljaće veliki kamen spoticanja i periodično će izlaziti na dnevni red, donoseći lošiju komunikaciju i rasprave. Kod nekih parova, onih koji nisu suštinski stabilni – postoji i ozbiljna mogućnost za prekid odnosa. Pokušajte da ne brzate sa odlukama i sačekajte – u septembru će stvari početi da dolaze na svoje i da se stišavaju. Slobodne Device – iako tokom ovog perioda može biti nekih emotivnih šansi, nisam sigurna da bi bilo pametno žuriti i ulaziti u konkretniju priču. Nije baš neki savršen period za ljubav koja će trajati.

Posao

Problem u prvom delu meseca će predstavljati znatno povećanje obaveza a mala podrška od onih sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Odnos sa kolegama i saradnicima će biti dosta zategnut a imaćete problem i sa konkurencijom. Savet za vas je, da biste maksimalno iskoristili povoljne aspekte kojih ipak ima tokom ovog meseca – da se više posvetite razradi svojih projekata, ideja, poslova, da se organizujete maksimalno i da ne računate baš mnogo na druge. Bolje finansije od drugog dela avgusta.

Zdravlje

Dosta ste tokom ovog perioda osetljivi i trebali biste više da se posvetite i svom fizičkom ali i mentalnom zdravlju. Šetajte, odmarajte se, trudite se da vam ishrana bude kvalitetna i adekvatna vremenu.

VAGA

Ljubav

Vage će do kraja prve polovine avgusta biti naglašeno u fazi preispitivanja odnosa u kojem su. Može kod nekih postojati naglašena nervoza, potreba da se na neki način povuku i dobro razmisle. Kod drugih pak – nećete biti spremni da se suočite istinski sa situacijama koje vam ne odgovaraju u vezi nego ćete biti skloni « bežanju » u flert, komunikaciju ili čak ulazak u tajnu priču. Kod ovih drugih – potrebno je biti oprezan jer postoji lepa mogućnost da tajne izađu na dnevni red. Oni odnosi koji opstanu do kraja prve polovine meseca – krenuće nekim laganim tokom napred – komunikacija će se poboljšati a vas dvoje ćete imati i više zajedničkih lepih trenutaka. Slobodne Vage – prvi deo meseca je rezervisan za tajne, možda i odnose sa osobama sa kojima imate razliku u godinama (plus ili minus). Drugi deo avgusta može vas vratiti bivšem partneru ili pak pojačati komunikaciju sa nekim koga već duže vreme poznajete.

Posao

Uradićete pravu stvar ako u prvom delu avgusta počnete sa realizacijom planova koje imate ili u tajnosti razrađujete neke svoje ideje. Taman da od ulaska u drugi deo meseca krenete ozbiljnije i otvorenije sa promenama u svom poslovanju – ovaj period je izuzetan za tako nešto i moguće je da ćete odmah osetiti i finansijsko poboljšanje. Generalno gledano – neke saradnje ili poslovi se tokom ovog meseca mogu ugasiti, dok će se drugi odvijati otežano i sporije – naglašeno u prvom delu ovog perioda.

Zdravlje

I vaše zdravlje dosta varira tokom avgusta. Izbegavajte što je moguće više stres i nervozu, odmarajte se i gledajte da svaki trenutak provedete u opuštenom okruženju ili u prirodi.

ŠKORPIJA

Ljubav

Brakovi i dugotrajnije veze (kao i oni odnosi koji su imali turbulentan prethodni period) u avgust ulaze kroz fazu koja govori o priličnom nerazumevanju i distanciranosti. Vaši će odnosi biti na dosta ozbiljnom testu tokom celog meseca – no, pošto istovremeno imate i jako podsticajne aspekte, suština bi bila – nestabilne veze i brakovi itekako mogu doći u završnu fazu, pa čak biti i prekinuti – dok oni odnosi i osobe koji su spremni da se prilagode i budu tolerantniji – itekako mogu prilično mirno proći kroz ovaj mesec. U suštini, vaše je šta želite da stavite na prvo mesto i koliko ste voljni za kompromis sa partnerom. Slobodne Škorpije – kod vas je jedan opšti šareniš po pitanjima ljubavi. Ima tu i razlike u godinama i prošlosti i novih osoba i mogućnosti za avanturu, pa čak i tajnu priču. Avgust je pred vas na poslužavnik stavio mnogo toga – sad, šta ćete vi odabrati (ili šta će odabrati vas) – to ćemo tek videti.

Posao

Škorpije ulaze u mesec velikih obaveza i odgovornosti, period u kojem će se od njih očekivati da se maksimalno posvete poslovnom segmentu. Vi već neko vreme vrlo ozbiljno radite na stabilizaciji, napredovanju, promenama – i očigledno je da ćete nekim sličnim tempom morati da nastavite i tokom avgusta. Ovaj vam mesec pored naglašenog truda donosi i dobre poslovne prilike – tako da nećete samo rmbati, moći ćete i da zaradite i budete zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje

Ukoliko iole budete vodili računa – spavali dovoljno, hranili se adekvatno, odmarali se i rekreirali, šetali – imate pred sobom vrlo povoljan zdravstveni mesec. U suprotnom – bićete nervozni, napeti, isceđeni.