Astro

ASTRO PROGNOZA ZA AVGUST: Rakovima finansije bolna tačka, pred Škorpijama "poslužavnik" svega, ali šta izabrati?

Na prvi pogled ne izgleda tako loše, ali, na dnevnoj bazi – ovo će biti prilično zahtevan i naporan mesec. Ono što je dobro jeste da će se tokom njega mnogo toga što je stagniralo zaista pokrenuti i da ćemo imati priliku da mnogobrojne relacije i odnose na pravi način preispitamo, popravimo – ili konačno odustanemo od njih za sva vremena od njih.

31.07.2021. - 12:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: PhotoSunnyDays/Shutterstock

OVAN

Ljubav

Iako ćete i partner i vi biti dosta okupirani poslom, obavezama, petljanjem sa svakodnevicom i sa problemima – ipak će drugi deo avgusta doneti opušteniju i lepršaviju energiju između vas. Baš poslednjih desetak dana avgusta mogu izuzetno pozitivno uticati na vas dvoje, više ćete izlaziti, družiti se sa zajedničkim prijateljima, uživati. Napomena za pojedine Ovnove – postoji mogućnost kontakta, flerta, pa čak i ulaska u tajnu emotivnu priču sa osobom najpre preko poslovnog segmenta. To bi vam moglo doneti probleme već tokom septembra. Slobodni Ovnovi – poznantstvo sa nekim početkom avgusta (ili čak krajem jula meseca) može da se razvija lagano u zanimljivom pravcu i ulasku u vezu u drugom delu meseca. Druga mogućnost jeste da baš u tom drugom delu avgusta obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti ili produbite komunikaciju sa osobom koja je već neko vreme u vašoj blizini.

Posao

Prvi dani avgusta mogu krenuti dosta turbulentno I napeto, nervoza će biti pojačana u poslovnom segmentu a I odnosi sa saradnicima I šefovima zategnuti. Nakon toga ulazite u bolju fazu, koja će se prilično odraziti kroz polje finansija, ali ne očekujte da ćete imati opuštenciju I mirno more. Naprotiv, vaši napori će biti pojačani a obaveze će oduzimati veliki deo vašeg vremena. Nova poslovna partnerstva ili obnavljanje saradnji stoje u drugom delu meseca. Finansijski ćete proći bolje nego u julu.

Zdravlje

Ovnovi bi trebali da prilično obrate pažnju na stanje svog organizma. Pokušajte da promenite nešto u svojim navikama, naročito po pitanju ishrane. Mogući su sitni, ali učestali zdravstveni problemi.

BIK

Ljubav

Bikovi koji su u braku ili koji žive sa partnerom mogu u prvim danima avgusta osećati povišenu negativnu energiju I sklonost ka raspravama. Takođe, period oko punog Meseca (otprilike od 16-og do 23-eg) može doneti još jedan talas problema I to najpre zbog obostrane tvrdoglavosti I nedokazanosti. Ostatak meseca nije ni malo loš po vas dvoje, a ako ne živite sa voljenom osobom – ove ćete negativne periode mnogo lakše prebroditi (možete eventualno imati problem sa nekim od članova familije). Trudite se da se usmerite na ono što je pozitivno u vašem odnosu, jer imate dosta prilika da ulepšate I stabilizujete svoju vezu. Slobodni Bikovi – tranzit Venere I Marsa kroz vaše polje ljubavi I zabave delovaće vrlo podsticajno na vas. Dobićete želju da se više družite, izlazite a već od početka meseca počeće da se pojavljuju I prve zanimljive ljubavne šanse I kontakti sa osobama koje vas mogu zaintrigirati.

Posao

Prvih nedelju dana donosi nerazumevanje sa šefovima, nervozu u kontaktu sa saradnicima I mnogobrojne promene koje vam baš I neće prijati. Sličan tip nervoze biće prisutan I u danima oko punog Meseca. Neki Bikovi mogu odlučiti da u ovim periodima prekinu sa poslom u kojem su ili da dođe do dubljeg razmimoilaženja sa saradnicima. Ostatak avgusta je korektan, pogotovo ako imate nameru da pokrenete nešto novo. Moguće su promene I pojačanje finansija u drugom delu meseca

Zdravlje

Nećete se osećati loše, ali možete imati manjih smetnji – naročito onih koje se vezuju za stomak, alergije ili oscilacije pritiska. Stabilizacija je u drugom delu meseca kada ste opušteniji I manje nervozni.

BLIZANCI

Ljubav

Komunikacija I dogovori sa partnerom će predstavljati najveći kamen spoticanja za zauzete Blizance. Aspekti pod kojima ulazite u avgust ne obećavaju lako sporazumevanje I brzo rešavanje zajedničkih pitanja I nedoumica, naprotiv. Vaša će komunikacija I razmišljanje biti obojeni tvrdoglavošću, dok će kod voljene osobe postojati stav “ja znam najbolje I šta ti tu meni sada soliš pamet”. Naravno, ova kombinacija uticaće da sve oko čega trebate da se dogovorite – ide na najkomplikovaniji način. Takođe, vi ćete više želeti da se posvetite domu, da se možda bacite na neko renoviranje I sređivanje a voljena osoba će više biti zainteresovana da cunja I lunja I neće vas podržavati u vašim zamislima. U drugom delu meseca će ipak dolaziti lakše do kompromisa, slede vam opušteniji I lagodniji zajednički momenti. Slobodni Blizanci – taj drugi deo avgusta je odličan za početak vrlo slatke I zanimljive ljubavne priče.

Posao

Tokom prvog dela avgusta – dosta napornih momenata vezanih za poslovni segment. Teško se dogovarate sa saradnicima I poslovnim partnerima a promena u poslednjem trenutku će biti na svakom koraku. Dosta toga ćete morati da radite ponovo ili da odložite za neko bolje vreme. No, prelaskom u drugi deo meseca prvo dolazi do poboljšanja na polju finansija, a i vi ćete biti bolje organizovani i fokusirani. Dobar je period za početke novih poslovnih saradnji ili za obnovu važnih kontakata.

Zdravlje

Nešto pojačana nervoza u prvom delu meseca. Moguće su I sitnije zdravstvene tegobe, prolaznog karaktera. Drugi deo avgusta donosi zdravstvene povoljnosti I to da se dobro osećate.

RAK

Ljubav

Aspekti pod kojima Rakovi u vezama I brakovima ulaze u avgust ne obećavaju lako dolaženje do mira I sklada. Pogotovo će prve dve dekade avgusta biti obojene povremeno zategnutim odnosima sa partnerom – kod onih u braku polemike će se voditi oko finansija, a kod onih u vezama – problem će biti to što ne doživljavate I ne gledate na neke situacije, pitanja, stvari – na isti način. Bolje funkcionisanje, lakše dogovaranje I stabilizacija će se kod onih u vezama polako vraćati već od ulaska u drugi deo meseca, dok će oni u braku ipak morati da sačekaju prelazak u treću dekadu. Što se slobodnih Rakova tiče – prvi deo meseca je prilično “prazan”, eventualno bi moglo doći do laganog početka komunikacije sa jednom osobom – ali bi tu situacija počela da se razvija na pravi način tek od treće dekade. Generalno gledano – ovo je pre mesec za lagano otvaranje prema nekom, nego za konkretan ulazak u vezu.

Posao

Finansijski segment će I kroz avgust biti prilično bolna tačka Rakovima, jer nikako I pored svog truda ne uspevate da u ovom sektoru ostvarite stabilnost ili napredovanje. I dalje ste u fazi velikih promena I potrebno je da nastavite tim putem, jer će se benefiti osetiti već od septembra. Ovo vam je period da ostvarujete značajne kontakte, da se povezujete sa ljudima, da imate kraća poslovna putovanja koja će vam koristiti, da stičete neka nova znanja I skupljate iskustva. Privatnicima bolje u drugom delu meseca.

Zdravlje

Pa, ovo jeste period u kojem se više treba usmeriti na stanje organizma. Moguće su sitnije povrede a trebalo bi I u saobraćaju biti oprezniji. Potrebna vam je češća relaksacija I bolja ishrana.