Astro

Nedelja: Strelčeve ne drži mesto, Ribe su rešile da samuju, ali im neće dati, Bikovi beže od "nepodnošljivih" ljudi

Dobar je dan za opuštanje i odmor pa šta kaže vaš astro savetnik, proverite!

01.08.2021. - 06:30h
Idemo na izlet
Idemo na izletfoto: View Apart / Shutterstock

OVAN

Dan koji biste prvenstveno trebali da iskoristite za svoj odmor, za opuštanje, za kontakte sa prijateljima i sa ljudima koji su vam bliski. Bićete više nego dobro raspoloženi i uživaćete u društvenim aktivnostima. Opustite se, zaslužili ste!

BIK

Ako danas morate da odete negde, u posetu osobama koje vam baš nisu „po volji“, trudićete se maksimalno da ovu obavezu izvrdate. Više vam prija da ste okrenuti samo sebi, ovaj dan bi najbolje bilo iskoristiti za druženje sa prijateljima.

BLIZANCI

Imate toliko planova za ovaj dan da je veliko pitanje koliko ćete zaista i uspeti da ih ostvarite. Iskreno, organizacija vam je nikakva, pa bi možda bilo bolje da drugima prepustite da vas usmere. Dobar kontakt sa društvom, dan je dobar za izlaske i nova poznanstva.

RAK

Vi ste danas spremni samo da se posvetite ukućanima i emotivnom partneru. Dobro ste raspoloženi, ali niste u fazonu za izlaske i ludovanja. Radije biste uživali u toploj, domaćoj atmosferi. U drugom delu dana možete otići na kratko da se vidite sa prijateljima.