Astro

Ovnovi OVE SUBOTE osvajaju na svakom koraku, Blizancima se “otvaraju oči”, Rakovi su superefikasni… Šta to muči Vodolije?

Mnogi znaci će danas uživati u ljubavi. Da li se i vama smeškaju zvezde nežnosti, romantike, proverite!

31.07.2021. - 06:30h
Ljubav je svuda
Ljubav je svudafoto: md-pictures / Shutterstock

OVAN

Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti jer ste dobro raspoloženi i puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

BIK

Imate podršku, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće plodnosno i trajno, pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

BLIZANCI

Rešili ste da se maksimalno uozbiljite. Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu, i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmereni na to da unapredite emotivnu vezu u kojoj ste.

RAK

Okolnosti su danas na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osećaj stabilnosti. Zadovoljni ste svojom ljubavnom relacijom.