Astro

Nikad ne znate šta da uzmete prijatelju ili partneru za POKLON? Proverite šta im najviše odgovara po horoskopu!

Ako imate dilemu šta da nekome poklonite, možda vam horoskop u tome može pomoći. Blizanci vole nove gedžete, Lavovi su oduševljeni blistavim i svetlucavim stvarčicama, a Jarčevi praktičnim poklonima.

29.07.2021. - 20:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: George Rudy/Shutterstock

Lav

Poput Rakova, i Lavovima je sama prezentacija poklona jednako bitna kao i ono što je unutra. Potrudite se da poklon bude lepo upakovan, i obavili ste pola posla.

Nije lako zadovoljiti ih, ali vodite se onim da oni vole blještave stvari koje 'iskaču iz okvira'. Za njih birajte luksuzne modne dodatke, komade odeće finog materijala ili pak seksi rublje. Razveseliće ih i boca omiljenog pića ili omiljena bombonjera, a ako kupujete parfem, uzmite onaj za koji znate da ga koriste.

Devica

Pripadnici ovog znaka su praktični i upravo takav poklon očekuju od onih koji ih poznaju. O tome šta žele govoriće mesecima ranije, pa ih je zaista najbolje poslušati, a iznenađenja nisu stvar koju obožavaju.

Idealan poklon za Devicu je nešto što je trenutno 'in', ali i dobra knjiga, nešto za ulepšavanje poput seta za brijanje, manikir ili kosu. Vole i unikatne ukrasne stvari, nešto poput posude za začine i slično.

Vaga

Pripadnici ovog znaka pre svega vole ono što lepo izgleda, ali možete računati na to da šta god da im poklonite, njima se to danas može sviđati, ali već će za par dana može da im dosadi.

Nemojte to shvatati lično, Vage u tome ne mogu da se obuzdaju. Idealan poklon za njih su nakit, sat, kožnate rukavice, kravata, skupa krema ili neki wellness paket.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka neće vam, poput mnogih drugih, najaviti šta žele. Zapravo, njih u celoj priči najviše raduje faktor iznenađenja pa su, kad su pokloni u pitanju, kao mala deca.

Ako tražite dobru ideju, držite se područja koje vole - kartom za koncert omiljene grupe, setom dokumentaraca o temi koja ih zanima ili pak seksi igračkama ako vole da ih koriste. I nikako im nemojte dozvoliti da naslute šta bi mogli dobiti.