Astro

Nikad ne znate šta da uzmete prijatelju ili partneru za POKLON? Proverite šta im najviše odgovara po horoskopu!

Ako imate dilemu šta da nekome poklonite, možda vam horoskop u tome može pomoći. Blizanci vole nove gedžete, Lavovi su oduševljeni blistavim i svetlucavim stvarčicama, a Jarčevi praktičnim poklonima.

29.07.2021. - 20:00h
par, poklon
foto: George Rudy/Shutterstock

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole poklone više nego svi drugi znakovi Zodijaka. Pritom imajte na umu da vole iznenađenja, pa nije pametno da im kupite nešto što su sami rekli da im treba, piše 24sata.hr.

Nakit je uvek prikladan poklon, a što veći i glamurozniji, to bolje. Usrećićete ih i kartama za koncert omiljene grupe ili pozorišnu predstavu ili nečim što mogu da koristite u svom hobiju. Kako su i ljubitelji gedžeta, najnoviji uređaj će ih oduševiti.

Bik

Pripadnici ovog znaka žele kvalitetne i korisne poklone. Pri odabiru nemojte da zaboravite na njihovu ličnost i zato pomno isplanirajte poklon. Oni vam i sami često daju naznake šta je to što žele.

Svašta ih može oduševiti - od lepog i udobnog prekrivača za kauč, toplog šala, najnovijeg kuhinjskog pomagala, lepe pidžame ili pak poklona povezanog s muzikom. Nećete pogrešiti ni s poklon vaučerom za dobar restoran.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka nije teško pogoditi poklonom - sve što je novo njima je zanimljivo. Ali pazite, jer oni su vrlo jasni i glasni u onome šta ne vole pa pokušajte da ih pažljivo saslušate pre rođendana. Ljubitelji su gedžeta u obliku mobilnog telefona i svega što se povezuje s komunikacijom, a kako vole da putuju, ni to nije loša ideja.

Oduševiće ih i lep rokovnik, hemijske olovke i sve što im pomaže u organizaciji vremena, budući da je to ono što im je zaista potrebno.

Rak

Oni ne samo da će ceniti poklon, već im je važan i način na koji je on prezentovan. Uz predavanje poklona obavezno dodajte neku toplu rečenicu, to će ih zasigurno raznežiti.

Jedni su od retkih koji neće razmišljati o novcu, već će zaista više ceniti to što ste se pomučili da nađete nešto baš za njih ili ga čak sami i sami napravili. Od kupljenih poklona, nećete pogrešiti s nečim poput seta za kupanje, udobnog ogrtača, papuča ili šala - oni vole da se osjećaju toplo i prijatno. Žene Račice vole i nakit.