Astro

Vrela sreda: Rokovi pritiskaju Ovnove, Bikovi se teško usklađuju sa kolegama, Vage željne pažnje i nežnosti… I ne samo Vage

Ovnovima predstoje divni momenti s voljenom osobom. Da li će i vaš znak biti okrenut emotivnoj sferi, ili ćete to morati da ostavitie za neki drugi dan, proverite!

28.07.2021. - 06:30h
Rashadite se svakako
Rashadite se svakakofoto: Kaponia Aliaksei / Shutterstock

OVAN

Neke napete momente u poslovnom segmentu ste ostavili iza sebe, ali je količina obaveza I dalje prilično velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Odnos sa voljenom osobom je danas podsticajan I može vam doneti izuzetne momente.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti baš u potpunosti zadovoljni rezultatima. Svesni ste da ste napravili neke greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom i trudićete se da to ispravite.

BLIZANCI

Odradite ono na šta ste se obavezali – svesni ste da debelo kasnite sa obavezama i da je vreme da prionete na posao. Mogućnost otvaranja novog poslovnog kontakta, predloga. Prijaće vam susret sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni obavezama, iako ne osećate dovoljan elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera. U emotivnim relacijama – pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.