Astro

Vrela sreda: Rokovi pritiskaju Ovnove, Bikovi se teško usklađuju sa kolegama, Vage željne pažnje i nežnosti… I ne samo Vage

Ovnovima predstoje divni momenti s voljenom osobom. Da li će i vaš znak biti okrenut emotivnoj sferi, ili ćete to morati da ostavitie za neki drugi dan, proverite!

28.07.2021. - 06:30h

LAV

Niste sigurni kako biste trebali da postupite u jednoj poslovnoj situaciji. Savetuje vam se da ne žurite i da dodatno razmislite. U emotivnim relacijama ovo može biti ispunjen dan. Mogućnosti novih poznanstava su takođe pred vama.

DEVICA

Danas su vam nametnute dosta velike obaveze i odgovornosti i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo.

VAGA

Vrlo značajan kontakt ili susret. Ako vam zatreba savet ili pomoć, slobodno se obratite osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Želeli biste da voljena osoba pokaže više razumevanja prema vašim problemima. U stvari – tražite pažnju.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi vrlo ozbiljni a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je beznačajan, samo ste ga vi u svojoj glavi preuveličali.