Astro

Ovnovima DANAŠNJI DAN daje mogućnost da prošire poslovanje; Vage neprijatne prema ljudima; Ribe previše očekuju od partnera!

Ovog utorka će stvari biti prilično naelektrisane, bar tako predviđaju zvezde...

27.07.2021. - 06:30h

LAV

Tokom ovog dana očekujte blago nerviranje i stres kroz poslovni segment. Doduše, jednim velikim delom ćete vi ovome doprineti, jer se postavljate suviše autoritativno I kao da ste popili svu pamet ovog sveta. Budite nešto blaži u svom kontaktu sa drugima.

DEVICA

Suviše se opterećujete nekim situacijama I sami sebi stvarate tenziju, a onda vas ona koči u obavljanju svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se malo opustite. Tokom ovog dana naglašeno je flertovanje ili spremnost da se upustite u neobaveznu priču.

VAGA

Tokom ovog dana možete osećati nestrpljivost i biti neprijatni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Sve je ovo posledica promena koje se dešavaju, a za koje još uvek ne znate kako će se odraziti na vas. Emotivno – više pažnje posvetite voljenoj osobi.

ŠKORPIJA

Nervoza je prisutna u kontaktima sa saradnicima. Nestrpljivi ste i pomalo ishitreni. Potrudite se makar da odnos sa nadređenima I autoritetima danas ne trpi zbog vaše nervoze. U odnosu sa voljenom osobom – što mirnije nastupite, to će biti bolje.