Astro

Ovnovima DANAŠNJI DAN daje mogućnost da prošire poslovanje; Vage neprijatne prema ljudima; Ribe previše očekuju od partnera!

Ovog utorka će stvari biti prilično naelektrisane, bar tako predviđaju zvezde...

27.07.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: GaudiLab/Shutterstock

OVAN

Današnji dan vam daje mogućnosti da proširite svoje poslovanje i usmerite dešavanja u pravcu koji želite. Tokom ovog dana očekujte više brzine u dešavanjima i moguć stres i nesuglasice sa emotivnim partnerom. Ipak, ništa nerešivo.

BIK

Danas se trudite da napravite neki dobar dogovor. Nemojte presirati sagovornika, pustite da sve ide svojim tokom. Smatrate da voljena osoba često “ne čuje” primedbe koje joj upućujete I bićete pomalo nervozni I napeti zbog toga.

BLIZANCI

Uspeli ste da završite projekat ili obavezu koja vam je oduzimala mnogo vremena I živaca. Danas vas čekaju rasterećeniji I opušteniji momenti. Neka iznenađenja idu kroz finansijski segment – ne rizikujte mnogo. Emotivno – skroz ste dobro.

RAK

Tokom ovog dana očekujte napetost sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Možda biste mogli da razmislite o svom nastupu, da ga donekle ublažite jer se danas postavljate suviše zahtevno pa je reakcija drugih potpuno prirodna.