Astro

Rakovi danas pritiskaju voljenu osobu, Device nervozne zbog odlaganja isplate, Vodolije lako reaguju na provokacije

Prvi radni dan nove sedmice donosi velika uzbuđenja za većinu astro pripadnika...

26.07.2021. - 06:28h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky

OVAN

Prilično nedefinisano raspoloženje. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Imaćete dobar odnos sa voljenom osobom u drugom delu dana.

BIK

Velika količina obaveza, a neke od njih zaista ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali nemate ni snage ni volje za tako nešto. Jače aktivnosti u popodnevnim satima. Prepustite partneru više inicijative. Ne požurujte ga po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Vaše raspoloženje je prilično dobro, i pored toga što vas čeka gomila obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je zaista neophodno. Ne želite da trošite svoje vreme. Emotivno – osećate se dobro I raspoloženo, iako je odnos sa partnerom malo zategnut.

RAK

Šta god da danas pokušavate da pokrenete ili ugovorite – nemojte žuriti I biti impulsivni. Nemate prave sagovornike trenutno, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Preteranom brižnošću pritiskate voljenu osobu.