NIŠTA NE VERUJU: Ovi astro znaci misle da je horoskop čista glupost

Neverovanje u horoskop i odbacivanje bilo kakvih navoda o osobinama pojedinog znaka upravo je jedna od osobina četiri horoskopska znaka koje nko ne može da ubedi da u astrologiji "ima nešto".

Horoskop?, foto: Mangostar/Shutterstock
Horoskop?, foto: Mangostar/Shutterstock
.

Ruku na srce, milioni ljudi ne veruju u horoskop i smatraju ga glupošću, ali najčešće od svih to misle ova četiri znaka, piše Index.hr.

JARAC

Teško ćete Jarčeve uveriti da imaju osobine klasičnog jarca. On je tvrdoglav i čvrsto stoji na zemlji. Teško menja stav o bilo čemu, a rasprave o onom u što se ne razume dovoljno jednostavno odbacuje.

DEVICA

I Devica mrzi sve što nije naučno utemeljeno. Devica obožava analizu i detalje. Device teže savršenstvu i često su uverene da su savršene, zato im ne odgovara da slušaju o osobinama svog znaka koje se ne poklapaju s njihovom slikom o samima sebi.

BLIZANCI

Kada im dobro ide i kad su navodi u horoskopu pozitivni, oni često veruju u astrologiju. Čim se pojavi nešto što im u horoskopu ne odgovara, oni odbacuju bilo kakvu mogućnost da u astrologiji ima bilo što osim nebuloza.

BIK

Bika ćete prepoznati po tome što ne veruje u astrologiju i govori da on, kao Bik, nema nijednu osobinu svog horoskopskog znaka.