Astro

Petak je - Ovnove drži nervoza, Strelčevi su raspoloženi za neobavezne veze, Škorpije svima kontriraju…

Dan pred vikend koji svi željno iščekuju. Da li će petak doneti radost vašem znaku, ili ćete prvo morati da "počistite" probleme, proverite.

23.07.2021. - 06:30h
Petak je
Petak jefoto: Shchus / Shutterstock

OVAN

Nervozu teško da ćete moći da izbegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu. Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije. Iskulirajte.

BIK

Neke situacije vas muče, a ne želite da se žalite. Ipak, nećete uspeti da sakrijete šta vam se dešava, jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

BLIZANCI

Možete biti neoprezni i dovesti do toga da napravite grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima sarađujete moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite više strpljivi.

RAK

Moraćete da se posvetite obavezama ili problemu koji ste do sada odlagali. Verovatno je da će vam ovaj dan biti naporan. Voljena osoba vas pritiska svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije. Nećete trpeti takvo ponašanje.