Astro

Ribe, gledajte danas kako ćete se “izvući” jer neko pokušava da vam natovari svoje obaveze; Strelčevi, druga strana čeka vaš “mig”

Ovaj četvrtak biće zanimljiv dan za mnoge znake. Da li se to odnosi i na vas?

22.07.2021. - 06:30h

LAV

Niste završili sa obavezama i sada pokušavate da sve odradite do roka koji vam je dat. Biće vam pomalo naporno da uhvatite korak. Svesni ste da se jedna osoba malo poigrava sa vama, ali joj to trenutno dozvoljavate. I vama je zanimljiva ova igra.

DEVICA

Imate osećaj da ste uslovljeni određenim situacijama u poslovnom segmentu, ali trenutno ne možete da pronađete način da ovo izbegnete. Smatrate da se emotivni partner ne ponaša korektno po nekim pitanjima, ali se trudite da održite dobar odnos.

VAGA

Malo ste tokom ovog dana neorganizovani, gubite vreme na nepotrebne sitnice i teško izlazite na kraj sa detaljnijim i zahtevnijim obavezama. Mogućnost susreta sa nekim ko vas privlači. Moguće je da u zbunjenosti nećete odreagovati na pravi način.

ŠKORPIJA

U prvom delu dana veliki broj obaveza i zabrinutost da li ćete sve uspeti da završite. Izdvojte prioritete i na taj način olakšajte sebi. Gužva vam smeta, više vam odgovara da radite sami. Emotivni partner nema dovoljno vremena za vas.