Ovi znaci Zodijaka nikada ne otkrivaju svoja ISTINSKA OSEĆANJA

Bez obzira da li su besni, tužni ili zaljubljeni nekim ljudima je teško da izraze svoja istinska osećanja. Njima nije lako da izraze ono što im je na umu - definitivno ne žele da sebe učine ranjivim.

Prema horoskopu, ova karakteristika se naročito često odnosi na pet horoskopskih znakova Zodijaka. Oni nikada ne pokazuju svoja istinska osećanja! Otkrijte da li se vi ili vaš partner možda među njima.

Ilustracija, foto: AS Inc/Shutterstock
Ilustracija, foto: AS Inc/Shutterstock
.

Bik

Bik je uvek dobro raspoložen. Svako ko je prijatelj sa Bikom može biti siguran da će se uvek dobro zabaviti. Ali oni koji malo bolje upoznaju Bika znaju da retko pokazuju svoja istinska osećanja. Dobro raspoloženje je često zaštitni mehanizam kako ne bi pokazao svoju ranjivost.

Blizanci

Kaže se da Blizanci imaju dva lica i tako nikada ne znate tačno na čemu ste sa ovim horoskopskim znakom. Blizanci retko pokazuju svoja istinska osećanja - imaju tendenciju da uvek pokažu suprotno od onoga što zaista osećaju. Zauzvrat, Blizanci utoliko više razumeju osećanja drugih i uvek mogu da se stave na njihovo mesto.

Strelac

Strelac voli da bude hladan i opušten - pokazivanje emocija nije njegova stvar. Ni euforični osećaji sreće ni brige ne dozvoljavaju horoskopskom znaku da to izlazi. Prema horoskopu, Strelac želi da održi određenu distancu. To znači da se s njim možete zabavljati i doživljavati avanture, ali Strelac vas često ostavlja sa osećajem da ga zapravo ne poznajete dovoljno.

Jarac

Jarac je vrlo odlučan horoskopski znak. Ništa ga ne može odvratiti od njegovog puta - posebno ne sentimentalnog. Shodno tome, Jarac voli da svoja prava osećanja zadrži za sebe. Jednostavno ne želi da rizikuje da će ga emocije odvratiti od njegovih ciljeva. Prema horoskopu, ovo ga čini uspešnim, ali i arogantnim.

Riba

Ribe su vrlo emotivne. Ipak, prema astrolozima, horoskopski znak teži da stvari reši sam sa sobom. Iako je unutra emocionalni haos, ništa od toga nikada nećete videti. Sanjiva, kreativna priroda Ribe predodređena je da verbalizuje osećanja i pređe na stvar. Međutim, njihova zatvorenost sprečava ih da na kraju ono što osećaju podele sa drugima.

Izvor: Ženski magazin