Astro

Šta donosi pun Mesec u Vodoliji? Ribe iz korena menjaju život, Ovnovi uviđaju ko su im pravi prijatelji...

Ovaj pun Mesec i ludoj Vodoliji je poseban i donosi promene na emotivnom nivou svakog pojedinca, kao i na nivou celokupnog čovečanstva.

21.07.2021. - 20:00h

Lav

Vama ovaj pun Mesec tranzitira kroz 7 polje. Donosi vam promenu u karijeri, ali i promene u emotivnim vezama. Sami birate da li ćete od promena napraviti bajku ili pakao! Bez straha i sigurno doživljavate bajku!

Devica

Jake i velike promene vam kucaju na vrata! Otvorite ih i dopustite da se dese. Prvenstveno je naglašen posao. Iznenadna ponuda će vas naterati da date otkaz i da prihvatite nešto potpuno novo što vam donosi veliki uspeh!

Vaga

Vama je naglašeno polje dece, sporta i ljubavi. Tu su polja gde ćete davati najviše sebe. Emocija su vam jake i naglašene. Potrebno je da ih usmerite na gore navedena polja.

Škorpija

Vama se dešavaju promene koje se odnose na dom i na vaš životni put. Krenimo redom, kada je dom u pitanju ili se odlazite iz trenutnog ili kupujete novu kuću ili stan ili ulazite u zajednicu. Proširenje porodice je izvesno.Menjate svoj lični životni put i krećete potpuno novim stazama i vi pravite put!