Astro

Šta donosi pun Mesec u Vodoliji? Ribe iz korena menjaju život, Ovnovi uviđaju ko su im pravi prijatelji...

Ovaj pun Mesec i ludoj Vodoliji je poseban i donosi promene na emotivnom nivou svakog pojedinca, kao i na nivou celokupnog čovečanstva.

21.07.2021. - 20:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Paramonov Alexander/Shutterstock

Stvara promene i tera nas da ih pokrenemo. Ako ih sami ne primenimo tu je sledeći pun Mesec isto u Vodoliji 22. avgust. Taj period između ova dva puna Meseca je vreme koje nas posmatea i opominje da su promene na pragu.

Pun Mesec donosi genijalna rešenja

Potrebno je da ih prihvatimo i primenimo, jer ako to ne uradimo, za vreme drugog punog Meseca one će same "raditi i živeti" hteli mi to ili ne!

Ovaj pun Mesec je genijalan, donosi rešenja kada mislimo da ih nema, ne voli ograničenja, ruši tabue! Informacije same dolaze do nas, laži se razotkrivaju. Od pojedinca traži da se oslobodi starih navika i shvatanja i da prihvati nove genijalne i revolucionarne ideje. Energija je jaka i tera nas na to.

Novi ljubavni počeci

Novi ljubavni počeci su na pomolu, na nivou kolektivne svesti ljudi postaju svesni svoje unutrašnje moći i slobode i kada se ta promena svesti desi to je točak koji je ne moguće zaustaviti. Buđenje kolektivne svesti kuca na vrata! Traži od nas da odbacimo teret sa leđa kako bi talas promena bio lakši. Svako od nas ima priliku da sam "zajaše" ovaj fenomenalni talas promena.

Pozitivne misli i human odnos prema životu je nepohodan! Da vidimo kako će se ovaj pun Mesec odraziti na znakove horoskopa.

Ovan

Promene vam se dešavaju u krugu prijatelja. Sada ćete videti ko su vam zaista prijatelji, a ko ne. Nemojte se iznenaditi ako nekog prijatelja sada gledate drugim očima. Takođe, stvara vam se prilika za novi radni kolektiv. Taj izazov je nešto što je potrebno prihvatiti!

Bik

Promene u karijeri. Savršeno vreme za promenu posla, ali je potrebno da isključite emocije prema trenutnom poslu i da potpuno racionalno prihvatite novu ponudu. Ta ponuda će vam otvoriti nova vrata i čeka vas fenomenalan period!

Blizanci

Vama ovaj pun Mesec šapuće da je sada vreme za nove ideje i za nova učenja. Ako želite da završite davno napušteni fax ili da se doškolujete kako bi napredovali sada je idelano vreme zato. Isto važi i za hobi , ako ste ga zapostavili sada ga ponovo pokrenite.

Rak

Vama se promena dešava duboko u vama. Ovaj Mesec traži od vas da prihvatite tu promenu koja možda sada trenutno izaziva strah. Nemojte je se plašiti duboko udahnite i pustite da vas talas promena povede!