Astro

Nedelja je: Jarčevi - čuvajte se neplaniranog troška, Rakovi -ne opterećujte partnera svojom nesigurnošću

Da li ste spremni da se uhvatite u koštac sa svim stvarima koje su nam zvezde spremile za ovaj dan? Da li je pred vama uživanje ili haos?

25.07.2021. - 06:30h
Neke očekuje neplanirani trošak
Neke očekuje neplanirani trošakfoto: fizkes/Shutterstock

LAV

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije i odnosa. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom reši ono što je muči.

DEVICA

Teško ostvarujete razumevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira svojim ponašanjima. Ne odustajte od pokušaja da raščistite stvari na miran način.

VAGA

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se danas ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto potpuno drugačije. Možete bez razloga biti povređeni njenom isključivošću i insistiranjem na svojim stavovima.

ŠKORPIJA

Sto stvari biste danas odjednom, a i sami ste svesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom delu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gde udarate. Najbolje bi bilo da ovo vreme iskoristite da se odmorite i opustite.