Astro

Nedelja je: Jarčevi - čuvajte se neplaniranog troška, Rakovi -ne opterećujte partnera svojom nesigurnošću

Da li ste spremni da se uhvatite u koštac sa svim stvarima koje su nam zvezde spremile za ovaj dan? Da li je pred vama uživanje ili haos?

25.07.2021. - 06:30h
Neke očekuje neplanirani trošak
Neke očekuje neplanirani trošakfoto: fizkes/Shutterstock

OVAN

Nervoza u prvom delu dana verovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste energetski iscrpljeni i bilo bi dobro da makar prepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju.

BIK

Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

BLIZANCI

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ovo će vam definitivno promeniti neke planove, pa je moguće da ćete ih samo delimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

RAK

Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti napetosti i povremenih rasprava. Vi lično se osećate nesigurno, pa možete previše pritiskati partnera.