Ovnovi su rasejani, Vage osećaju nervozu, Škorije pomno prate svoju intuiciju, a šta je sa ostalima ove srede...

Kakva sreda je pred nama?

Škorpije vodi intuicija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
Škorpije vodi intuicija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
.

OVAN

Trebaće vam malo vremena da profunkcionišete. Neka vrsta rasejanosti ili neorganizovanost u jutarnjim satima, pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate odgovornijih obaveza. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu.

BIK

Jaka energija, ali može biti I napetosti pa bi bilo dobro da kontrolišete nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam druge predstavljati razlog za stres . Odnos sa voljenom osobom – korektan, iako stoji pritajeno nezadovoljstvo.

BLIZANCI

Lako ćete moći da „pročitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – danas naglašeno flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Neko pokušava da vas osvoji, iako zna da ste zauzeti.

RAK

Ako vam neko od jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na ceo dan. Posvetite se poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno – malo ste preosetljivi. Potrebno vam je više razgovora sa partnerom.

Škorpije vodi intuicija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
Škorpije vodi intuicija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
.

LAV

Pojedine kolege vam smetaju, pa ćete se truditi da se distancirate, održavajući kontakt samo sa najbližim saradnicima. Kontakti sa suprotnim polom donose dobro raspoloženje. Odlična komunikacija sa voljenom osobom.

DEVICA

Svesni da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete odstupati od svojih stavova. Teško je da ćete danas dozvoliti da manipulišu vama. Ipak, u kontaktu sa voljenom osobom trudićete se da budete stabilni i da joj donesete dobro raspoloženje.

VAGA

Tokom ovog dana možete uraditi ogromnu količinu obaveza, pogotovo ako vam je nešto ostalo nezavršeno. Ipak, budite sigurni da će vas ovo dosta iscrpeti I umoriti. Osećate nezadovoljstvo i nervozu u odnosu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas više nego dobro „čitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. Intuicija vam itekako radi i jasno vam je šta se oko vas dešava. Emotivni partner vam unosi nervozu, ali se trudite da razgovorom i dobrom energijom ovo popravite.

Škorpije vodi intuicija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
Škorpije vodi intuicija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
.

STRELAC

Odlično ćete se prilagođavati drugima, i umeti da pronađete svoj interes u kontaktu sa njima. Svesni ste da vam je nečija pomoć I podrška neophodna. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju, I teško vam je da održite stabilno stanje u vezi.

JARAC

Svesni ste da morate pristati na uslove koji vam možda i ne odgovaraju, a sve zarad poslovnog projekta ili dogovora koji vam je važan. Emotivno – imate nekih porodičnih problema, što se odražava I na odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Uporni ste da dođete do cilja ili da isterate svoju zamisao, i nemate nameru da odustanete od toga. Možda biste mogli da razmislite da li je ovo istinski dobro po vas. Dogovori sa voljenom osobom funkcionišu odlično. Osećate se dobro.

RIBE

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i verovatno ćete uspeti, ali ne očekujte lagan put pred sobom. Niste naročito raspoloženi za veće aktivnosti ili provod sa voljenom osobom. Više vam odgovara mirno popodne kod kuće.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/