Astro

Utorak je: Rakovi - iskoristite ga za poslovne dogovore, lavovi - vreme je za "peglanje" odnosa sa voljenom osobom

Za neke ovo je dan za uživanje, pred drugima je mnogo posla i potrebna ima je ozbiljna koncentracija. Kakav utorak su zvezde predvidele za vaš horoskopski znak?

20.07.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred nama?
Kakav dan je pred nama?foto: Rido/Shutterstock

OVAN

Dosta obaveza ali I odlična organizacija. Fokusiranost će vam pomoći da ne napravite veće greške. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite. Umete da obuzdate nestrpljivost.

BIK

Potrudite se da maksimalno iskoristite okolnosti koje vam idu na ruku. Pored toga – smireni ste I stabilni, tačno znate šta želite. Emotivno – ne dozvolite da unutrašnja nesigurnost I napetost pokvari dogovor sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vaši planovi jesu dosta jaki, ali trenutno imate malo mogućnosti da ih i ostvarite. Nešto mirniji odnos sa kolegama. U emotivnom segmentu – uspostavljate stabilniji kontakt sa voljenom osobom ili sa nekim ko vas privlači.

RAK

Dan pred vama je dobar za poslovne dogovore. Neko vam može učiniti uslugu ili pomoći oko problema koji vas muči. Razumevanje i sklad sa voljenom osobom. Iskoristite mogućnosti da se više približite nekome ko vam je zanimljiv.