Astro

Kakav ponedeljak je pred nama: Lavove očekuje napetost na poslu, Rakovi pokazuju ljubomoru u vezi, Strelčeve intuicija ne vara

Ovu nedelju započinjemo novom astrološkom prognozom za svih 12 znakova Zodijaka. Kakav dan je pred vama?

19.07.2021. - 06:30h
Rakovi su skloni ljubomori
Rakovi su skloni ljubomorifoto: LightField Studios/Shutterstock

OVAN

Jaka energija I volja danas vam daju odlične mogućnosti da svoje ideje I predloge prezentujete saradnicima. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i strast sa emotivnim partnerom.

BIK

Jaka potreba za isticanjem, ambicioznost ali I solidna podrška za vaše planove. Imate dovoljno snage i energije da postignete ono što želite. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

BLIZANCI

Imate osećaj da trošite dragocene trenutke na nepotrebne sitnice, koje poslovni partneri zahtevaju od vas. Nadate se pozitivnom odgovoru po pitanju koje vam je bitno. Ustručavate se da se otvorite prema nekom ko vam se dopada.

RAK

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako okolnosti ne idu vama na ruku. Shvatate da morate napraviti kompromis.U kontaktu sa voljenom osobom možete se postaviti kao isključivi I posesivni. Naglašena ljubomora.