NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi mogu imati zdravstvene probleme, Blizance očekuje trošak sredinom nedelje, pred Vagama je tajna veza

Kakva nedelja je pred nama? Kome su zvezde odlučile da pomrse konce, a ko će uživati u ljubavi i uspehu?

Nedeljni horoskop, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Nedeljni horoskop, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

OVAN

Hrana

Lako probavljive namirnice, one koje ne opterećuju vaš želudac trebale bi da budu imperativ u ovoj sedmici. Na stolu uvek možete imati sveže voće i povrće, ribu, mladi sir, kefir i jogurt. Meso I mesne prerađevine malo iskulirajte.

Ljubav

Sve vezano za porodični segment će se pokrenuti na pravi način ili krenuti ka rešavanju. Porodične prioritete ćete umeti da odredite i da se aktivirate oko njih, ali je pitanje kako će odnos između partnera i vas funkcionisati. Bilo da ste u vezi ili u braku – oboje možete biti previše zahtevni i teško ćete se uklapati. Ne mora da bude nikakvih rasprava niti tenzije, ovo može da ukaže samo da nemate dovoljno vremena niti razumevanja jedno za drugo. Još jedna napomena za pojedine – poslovni segment može doneti iskušenje.....Slobodni – neko vas intrigira ali tu osobu ne možete osvojiti preko noći.

Posao

Ovo može biti interesantna ali i plodonosna radna sedmica. Iako će prvih par dana biti naglašena nervoza i zahtevnija komunikacija sa saradnicima – brzo će se doći do rešenja. U periodu ste kada se mogu konkretizovati neki dogovori ali i uneti zanimljive i pozitivne promene u radnu svakodnevicu. Obim obaveza će biti nešto pojačan od drugog dela nedelje. Ukoliko očekujete neku formu napredovanja, nagrade ili podsticaja za svoj dosadašnji rad – ona stiže. Da li ćete biti zadovoljni, videćemo.

Novac

Finansijski jednostavnija i povoljnija sedmica je pred vama.

Zdravlje

Stomačne tegobe. Potrebne su promene u ishrani.

BIK

Hrana

Tokom ove sedmice možete imati češće probleme sa varenjem – stomak je osetljiviji nego inače i budite „nežni“ prema njemu. Potrudite se da konzumirate kvalitetne, ispravne namirnice, lako probavljive i da uzimate više tečnosti.

Ljubav

Vaša vladarka Venera prelazi u ovoj nedelji u znak Device. Iako joj je to slabija pozicija, vama će prijati naredni period mnogo više nego kada je Venera bila u Lavu – previše drame za vaš ukus. Iako partner i dalje može pokazivati neka čudna i iritirajuća ponašanja, sa time će se sada lakše izlaziti na kraj jer vam je komunikacija dosta dobra i oboje ćete se držati onoga što se dogovorite. Što se slobodnih Bikova tiče, za vas dolazi povoljniji ljubavni period. Može vam lepo privući pažnju jedna osoba a komunikacija sa njom će funkcionisati baš po vašem ukusu. Za neki fin, lagan početak bez žurbe – ovo je dosta dobro.

Posao

Sve će polako početi da dolazi na svoje mesto. Papirološka pitanja će se rešavati brže nego do sada, dogovori i pregovori će krenuti ubrzanim tokom sa više razumevanja i spremnosti na kompromis, poboljšaće se komunikacija sa saradnicima i klijentima. Ok, Saturn iz vašeg polja karijere će i dalje da vas nadgleda budnim okom i da vam tu i tamo baci po koju kosku čisto da proveri da li ste posvećeni i odgovorni, ali generalno gledano – ova sedmica ne bi trebala da vam bude loša.

Novac

Korektna situacija, ali vam u drugom delu nedelje ide neki jači trošak.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na ishranu. Moguće su i alergije i hormonske oscilacije.

BLIZANCI

Hrana

Ukoliko do sada niste, od ove nedelje bi bilo potrebno dovesti na najmanju moguću meru mesne prerađevine, mlečne proizvode, slatkiše. Vaša ishrana ne obezbeđuje dovoljno vitamina B grupe i gvožđa, što će se odraziti kroz malaksalost i brzo umaranje.

Ljubav

Dosta ste u ovom periodu fokusirani na porodicu – ukoliko ste u braku ili živite sa partnerom ova nedelja vam može doneti pojačane aktivnosti u domu, neka lepa dešavanja koja želite da proslavite ili pak sređivanje, renoviranje, ulepšavanje prostora u kojem živite. Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom je korektan, samo je pitanje da li ćete uspevati da se uklopite što se zajedničkog vremena tiče, jer ste oboje dosta okupirani drugim stvarima. Slobodni Blizanci – komunikacija sa nekim može krenuti dosta uzbudljivo, uz mnogo dobre energije. U kom pravcu će se ovo nastaviti – videćemo razvoj situacije.

Posao

Dobićete motiv da se pokrenete po nekim pitanjima koja su vam od važnosti. Ili ćete pak imati „vetar u leđa“ vezano za vaše planove i ideje. Generalno gledano – sem prvih par dana u ovoj nedelji koji su za vas pod nekim pritiskom ili u kojima osećate blokiranost i sporost – ostatak sedmice bi trebao da donese dobre aktivnosti i mnogo komunikacije sa saradnicima. Blizanci koji se bave privatnim biznisom imaće veće ulaganje ili trošak sredinom sedmice – ako ste u prilici uložite u reklamu, isplatiće vam se.

Novac

Pokrećete se. Mogućnost dodatnog angažmanja i neke zarade van regularnog posla.

Zdravlje

Moguće su stomačne tegobe.

RAK

Hrana

Pravilna ishrana je ove sedmice posebno važna, da biste lakše prošli kroz energetski iscrpljujuć period za vas. Izbegavajte tešku, premasnu i prezačinjenu hranu, a obroci ne smeju biti preobilni. Povrće, voće, orašasti plodovi, dosta tečnosti, riba....

Ljubav

Ne ulazeći u to da li i u kojoj meri postoje emocije između vas i partnera, situacija je sledeća – mnogo bolju komunikaciju i razumevanje imate sa prijateljima nego sa osobom sa kojom ste. Između voljene osobe i vas ipak stoji neki zid, neka forma udaljenosti – ne deluje mi kao da ste u fazonu za raspravljanje tokom ove sedmice, već pre da ste oboje više okupirani sobom. Slobodni Rakovi – ulazak Venere u vaše polje pokreta, dešavanja, komunikacije – otvara priliku za neke zanimljive susrete ali i jako dobre šanse da otpočnete komunikaciju sa osobom koja vam jako prija i koja vam podiže raspoloženje.

Posao

Dobre ideje i komunikacija, dobri dogovori i velika želja da pokrenete promene u poslovnom segmentu. Imate podršku od osoba koje su vam važne, imate dovoljno sposobnosti i volje – i već od sredine nedelje moći ćete da primetite prve, značajnije pomake. Odličan period za početak novog poslovnog angažmana ili pak za velike zaokrete u postojećem. Obim obaveza i rad sa klijentima i saradnicima pojačaće se takođe od drugog dela sedmice – gledajte da se organizujete jer ćete biti u gužvi.

Novac

Bićete skloni da troškarite. Bolje uložite u posao nego da rasipate novac.

Zdravlje

Nešto više obratite pažnju na ishranu.

Nedeljni horoskop, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Nedeljni horoskop, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

LAV

Hrana

U ovoj nedelji treba posebnu pažnju obratiti na ishranu, jer će greške u njoj dovoditi do toga da se osećate loše. Zaobiđite mesne prerađevine, testa, brzu hranu, grickalice, slatkiše. Mladi sir, jogurt, kiselo mleko, dosta voća, riba i morski plodovi – to je sada za vas.

Ljubav

Partnerski odnosi biće još dosta dugo u fokusu kod vas. Mnogo toga što je zatrpavano ili na šta nije obraćana pažnja mora biti rešeno, a to se neće dogoditi preko noći. Saturn iz polja partnerstava je veliki kočničar i pokazuje da je situacija ozbiljna i da joj isto tako ozbiljno treba pristupiti. Ulazak Sunca u vaš znak daće vam svesnost i potrebu da ponovo zasijate u partnerovim očima. Slobodni Lavovi – nije problem u tome da li ćete privući pažnju jer hoćete. Ako vam je to dovoljno, to je super. Jer, emotivno – pogotovo ako želite nešto iole stabilnije – teško da ćete se ovajditi u ovom periodu.

Posao

Udarate na mnogo strana, a ni na jednoj ne postižete ono što želite. Ne sporim, krenuli ste udarnički ali deluje kao da to radite bez ikakvog konkretnog plana i cilja. Previše ste se rasplinuli i kao da ste deo sebe izgubili u pokušajima da što pre stignete do finansijske stabilnosti. Sunce ulazi u vaš znak – setite se sebe, setite se šta je ono što vas ispunjava i u čemu se osećate dobro. Dosta je bilo pucnjeva u prazno, postavite sebi cilj i krenite ka njemu. Vreme je zaista da se pokrenete na pravi način.

Novac

Nisu problem troškovi, problem je što dajete novac na stvari koje vam ne trebaju.

Zdravlje

Prisutna je unutrašnja nervoza i napetost. Krećite se, potrebno vam je to.

DEVICA

Hrana

Lagani obroci i umerenost u ishrani donosiće vam potrebnu količinu energije da biste funkcionisali dobro. Preskočite roštilje, teške sosove, brzu hranu i slatkiše. Prijaće vam morska riba, salate i voće u neograničenim količinama.

Ljubav

Venera prelazi u vaš znak u drugom delu nedelje, donoseći vam pojačanu potrebu za ljubavlju i uživanjem ali i neki lepši i nežniji odnos prema osobi koju volite. I to je dobro. No, u vašem polju podsvesti još uvek će raditi Mars koji govori o tome da nemire i nedoumice koje osećate još uvek niste uspeli da smirite ili razrešite. Šta je to što vas opterećuje i muči znate samo vi. Pokušajte da fokus više bacite na Veneru i njen uticaj, a Mars neka čuči tamo gde je. Slobodne Device – sve nekako lepo ide – i druženje i kontakti sa suprotnim polom. Još samo da sa nekim „klikne“ na pravi način i to će biti to.

Posao

Saturn u vašem polju posla i poslovne svakodnevice, a dodatno i pun Mesec u istom polju tokom ove sedmice – itekako ukazuju da Device vode jake borbe kada je poslovna sigurnost u pitanju. Za sada se držite više nego dobro – vučete prave poteze, slušate savete drugih i teško je da možete biti nezadovoljni time kako situacija ide. Sa ulaskom Venere u vaš znak doći će i finansijske pogodnosti, ali će doći i to da umete da povučete pravi potez u pravo vreme. Slušajte svoju intuiciju.

Novac

Poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Unutrašnja nervoza može uticati na spavanje.

VAGA

Hrana

Testo i peciva od belog brašna biste trebali da izbegavate u širokom luku. Problemi sa varenjem će biti aktuelni, pa je neophodno i voditi računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica, ali i jesti laganu hranu, sa što manje mesa i mesnih prerađevina, ali i mlečnih proizvoda.

Ljubav

Period sa emotivnim partnerom koji je iza vas ostavio je posledice i na vaš odnos, ali i na vaš način razmišljanja. Venera koja vlada vašim znakom povlači vam se iza leđa u znak Device i mesto svog pada. Kod nekih Vaga ovo će pokrenuti suštinsku potrebu da dobro razmisle o celokupnoj vezi i o svom mestu u njoj. Kod drugih – itekako može doneti razmišljanje, pa i konkretno dejstvo u pravcu nekog tajnog odnosa. Slobodne Vage – jedino što vam se otvara jeste mogućnost tajnog odnosa. Da li ćete zakoračiti u to ili nećete – to već zavisi samo od vas. Da ćete biti na velikom iskušenju – hoćete.

Posao

Neka zaista velika promena je nagoveštena u ovoj nedelji. Vage žele da pokrenu nešto potpuno novo i na tome će itekako raditi u ovom periodu. Željni ste da iskoračite iz dosadašnjeg načina funkcionisanja jer vas je period koji je iza vas naučio da je neophodno otvoriti još neka nova vrata. Za sada samo mali krug ljudi zna za vaše planove – i neka tako ostane. Generalno gledano – poslovi i poslovna svakodnevica će funkcionisati korektno, samo od drugog dela nedelje očekujte povećanje obaveza i žurbu.

Novac

Niste zadovoljni trenutnim prilivima. Neka vam to bude motiv da menjate nešto.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i spavanja.

ŠKORPIJA

Hrana

Imaćete povremeno potrebu da svoje unutrašnje nemire lečite hranom, naročito onom brzom, roštiljima, pecivima, slatkišima. Ovakav vid ishrane biste svakako trebali da izbegavate i da konzumirate orašaste plodove, voće, povrće, ribu, grilovano meso.

Ljubav

Ne može, braćo i sestre Škorpije. Ne može pa Bog. To što vi hoćete da dobijete od partnera i od vašeg odnosa sada neće da može i to treba prihvatiti. A i ne morate da prihvatite – možete da se nervirate i dalje ako vam je to cilj. Vi biste mnogo, ali dobićete malo. Ali verujte mi – bolje malo nego ni malo. Prema tome, uživajte u sitnim lepim dešavanjima, malim znacima pažnje, malim pomacima. I budite strpljivi – jer to vam je jedino preostalo. Slobodne Škorpije – nešto će se sitno, sićušno dogoditi. Neki osmeh, možda neka porukica od simpatije. I to će biti to. Nema više od toga – mrka kapa drage moje.

Posao

I pripadnici vašeg znaka su nadomak promene. I ona se lagano pokreće u ovoj nedelji. Znam da će to biti suviše sporo za vas i za vašu potrebu da evo odmah i sada zablistate – ali situacija je takva kakva jeste. Za sada se trudite da u tekućim obavezama i poslovanju budete kvalitetni i odgovorni. I vodite tajne pregovore i dogovore, učite od onih koji su spremni da vam daju znanje i savete. A biće ih – upijajte sve što čujete, svaku informaciju – vrlo brzo će vam to biti od velikog značaja.

Novac

Malo ćete isforsirati svoj mučeni budžet u ovoj nedelji.

Zdravlje

Idete preko svojih snaga, i mentalnih i fizičkih. Kulirajte malo.

Nedeljni horoskop, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Nedeljni horoskop, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

STRELAC

Hrana

Bilo da ste se do sada trudili da budete umereni i da vodite neki zdrav život ili ne – isto vam se hvata – ove sedmice Strelčevi su kao raspuštena banda kada je hrana u pitanju. Navalićete na sve ono što najviše volite i neće vas biti briga da li je to dobro po vas ili ne....

Ljubav

Pun Mesec koji se dešava u vašem polju komunikacije u ovoj nedelji može ukazati na podizanje tenzije po nekom pitanju sa voljenom osobom. Vaš odnos je ionako poprilično nestabilan i sa velikim varijacijama pa bi bilo dobro da gledate da se uklopite a ne da potencirate na razlikama u mišljenju i stavovima. Kod parova koji su stabilni ovi aspekti mogu ukazati na pripreme za godišnji odmor i odlazak na putovanje. Slobodni Strelčevi – prilično zanimljiva, čak pomalo burna dešavanja sa suprotnim polom. Dobro je za nova poznanstva, ali i obnovu nekih kontakata. Samo, ne žurite u pravcu veze.

Posao

Iako se i dalje nastavlja period koji donosi vašu „rastrgnutost“ obavezama i dešavanjima – ipak ćete u ovoj nedelji uspevati da se nekako ako ne lakše, a ono brže uklopite u okolnosti. Ulazak Venere u vaše polje karijere vam pogoduje, a naročito onim Strelčevima koji se bave nekom vrstom uslužne delatnosti gde slobodno možete očekivati povećan obim posla. Pun Mesec u znaku Vodolije ukazuje da ste u pomalo haotičnom periodu, ali će ipak ovaj period doneti dobre poslovne prilike za budućnost.

Novac

Para nikad dosta, koliko god da ih ima.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Takođe – mogućnosti manjih povreda. Smanjite slatkiše.

JARAC

Hrana

Možete imati naglašene probleme sa probavom ili se osećati teško i naduveno, bez energije – ukoliko u ovoj sedmici posebno ne obratite pažnju na ono što jedete. Uzimajte ribu, dosta salata od svežeg povrća sa malo sira ili kiselog mleka. Izbegavajte slatkiše – umesto njih izaberite voće.

Ljubav

Mnogo toga vam u ovoj sedmici ide na ruku i pomaže da se odnos sa partnerom stabilizuje i poboljša. Možda se nećete razumeti baš uvek, ali će postojati volja i potreba da se uklopite. Period je dobar da odete na godišnji odmor zajedno ili da makar napravite plan o nekom kraćem putovanjcetu, izletu. Prijaće vam oboma da promenite nešto u svakodnevici, opuštaće vas i činiti dobro i vašem odnosu. Slobodni Jarčevi – Venera koja vlada vašim poljem ljubavi od ove je nedelje u dobrim aspektima po vaš znak i donosi vam lepe šanse za kontakt sa nekim ko bi vam mogao biti zanimljiv i inspirativan.

Posao

U ovoj vas sedmici očekuje dosta kretanja, poziva, kontakata. Mesto vas neće držati a i okolnosti će se nameštati tako da konstantno budete aktivni i u pokretu – i misaonom i fizičkom. Lepe prilike se nude onim Jarčevima koji žele da pokrenu ili poboljšaju saradnju sa inostranstvom, državnim i javnim ustanovama. Takođe, vaši planovi sada imaju mnogo realnije osnove da se ostvare, pa je pravi trenutak da napravite konkretne poteze i pokrete. Burna ali više nego zanimljiva i povoljna nedelja po vas.

Novac

Ovde nije bajna situacija ali se čupate i izlazite na kraj sa troškovima.

Zdravlje

Moguće su sitnije povrede. Nervoza.

VODOLIJA

Hrana

Manje količine hrane, raspoređene u više obroka, izbegavanje namirnica prženih na ulju, pohovanog mesa, roštilja, peciva. U periodu ste kada se vaši apetiti mogu pojačati a vi ćete biti skloni da svaki čas smažete po koji slatki ili slani zalogaj.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u ovoj nedelji označava kulminaciju perioda koji je iza vas, a koji se vezuje za partnerske odnose. Primetili ste da je odnos sa voljenom osobom vrlo nestabilan u poslednje vreme, a ni ova nedelja neće biti daleko od toga. S jedne strane, bićete osetljiviji i emotivniji nego inače. S druge – bićete teži i komplikovaniji. Ne baš dobra kombinacija da vaš partnerski odnos funkcioniše stabilno i u miru. Bićete kao na klackalici. Slobodne Vodolije – nekih dešavanja sa suprotnim polom može biti. Ali, sve je to polovično, slabo, razvodnjeno, mestimično. Jednostavno – nije period za prave ljubavi.

Posao

Ako ništa drugo – Saturn u vašem znaku vas uči da ni jedan posao ni obavezu ne shvatate polovično i neozbiljno. Takođe, pokazuje vam da je za prave stvari potrebno vreme i strpljenje. Obaveza i posla već imate dovoljno, ali vam je jako potrebno da promenite nešto – uslove, način funkcionisanja na dnevnoj bazi, šta god. I prilika za promene hoće se otvoriti u ovoj nedelji. Prihvatite je i krenite da je razrađujete. Generalno gledano – nedelja sa puno obaveza i posla, ali plodonosna po vas.

Novac

Pare ćete zaraditi, ali ćete duplo više potrošiti. Kako, na koji način – ne znam. Sposobni ste da to izvedete

Zdravlje

Nervoza, umor.

RIBE

Hrana

Ove nedelje – samo lagana hrana. Batalite slatkiše, meso i mesne prerađevine, peciva, brzu, tešku i prezačinjenu hranu.....ili makar to smanjite koliko možete. Prija vam izuzetno voće, ali i povrće – najbolje u vidu salata.

Ljubav

Uglavnom dobro. Nije savršeno – inače za vas bi savršeno značilo da se partner ponaša baš onako kako ste vi zamislili što će se desiti otprilike nikad – ali je fino, ima ljubavi, ima pažnje od strane partnera, ima romantike, možda ne puno ali baš koliko treba da vam srce bude na mestu. I uživajte u tome što se dešava. Ako ste u mogućnosti – ovo bi bio savršen period da odskitate negde zajedno. Slobodne Ribe – ima zanimljivih dešavanja, ima. Komunikacija sa nekim se razvija lepo i stabilno, donosi vam dobro raspoloženje i polet. A moguće je da u ovom periodu dođe i do konkretizacije odnosa.

Posao

Dešavanja na poslu vam donose opterećenje, tenziju i veliki mentalni i fizički umor. Jasno je da ste preopterećeni, ali pogledajte to sa druge strane – sav ovaj period koji je iza vas imaće dobre rezultate kroz poboljšanje vaših pozicija ili kroz pojačavanje finansijskog segmenta. U ovoj ćete nedelji dobiti neko priznanje, nagradu ili pokazatelj koliko ste cenjeni u poslu koji obavljate. Da li će to biti dovoljno da nadoknadi sav trud i vaše zalaganje – ne znam. Ali će vam dati podstrek da nastavite dalje.

Novac

Dosta neplaniranih troškova.

Zdravlje

Napetost, mogući problemi sa spavanjem.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/