Blizanci zanemaruju voljenu osobu, Strelci rešavaju i najkomplikovanije poslove, a šta je sa ostalima ove srede...

Dan pred nama nekima donosi olakšanje, dok će se drugi mučiti sa emocijama, obavezama, finansijama... Šta su zvezde spremile za vaš horoskopski znak?

Dnevni horoskop, foto: New Africa/Shutterstock
Dnevni horoskop, foto: New Africa/Shutterstock
.

OVAN

Danas možete dobiti zanimljive predloge o kojima bi vredelo razmisliti. Neko vam nudi pomoć ili uslugu. Možete rešiti manji finansijski problem. Osoba iz vašeg okruženja pokazuje veliku inicijativu da vas osvoji. U emotivnim vezama – dosta dobra situacija.

BIK

Suviše se opterećujete razmišljanjima o preprekama umesto da svoju kreativnost upotrebite u pokušajima da pronađete rešenje. Možete se posavetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Bolji i skladniji odnosi sa ukućanima. Slobodnima flertovanje.

BLIZANCI

Imate dosta važan razgovor sa saradnikom i drma vas nervoza. Nesigurni ste kako da nastupite. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumevanje. Ne zanemarujte je i ne izvlačite se na manjak vremena.

RAK

Moraćete da se ozbiljno pripremite za kontakte ili obaveze koje imate tokom dana. Dan će se pokazati kao naporan, ali plodonosan. Kontakt sa voljenom osobom je danas prisniji nego inače. Mnogo lakše razumete jedno drugo. Obostrana pažnja.

Dnevni horoskop, foto: New Africa/Shutterstock
Dnevni horoskop, foto: New Africa/Shutterstock
.

LAV

Odličan je trenutak da nešto što već danima razvlačite konačno privedete kraju. Biće vam naporno, jer niste raspoloženi za posao, ali makar pokušajte. Nezadovoljstvo emotivnim životom, bez obzira da li ste trenutno solo ili imate voljenu osobu kraj sebe.

DEVICA

Pokušavaćete da uklopite obaveze, ali to neće ići lako kao što ste zamišljali, jer će vam nedostajati vremena da biste mogli opušteno da funkcionišete. Najbitnije vam je da trenutno imate nešto bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Makar je tu mir.

VAGA

Neko će vam izaći u susret ili učiniti uslugu koja i nije baš mala. Zapamtite i budite spremni da i vi ovoj osobi izađete u susret kada i ako joj to bude potrebno. Komunikacija sa voljenom osobom jednostavno ne funkcioniše. Mnogo bolje se « kopčate » sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Jako naglašena posvećenost radnim zadacima i obavezama. Niste u bajnom raspoloženju, ali ono što se mora uraditi – mora se. Dosta distanciran i hladan odnos sa emotivnim partnerom. Sada vam je prioritet na poslovnom i finansijskom segmentu.

Dnevni horoskop, foto: New Africa/Shutterstock
Dnevni horoskop, foto: New Africa/Shutterstock
.

STRELAC

Dosta toga možete završiti jer ste posvećeni, a i naglašena je i odgovornost i spremnost da prionete i na najkomplikovanije zadatke. Prija vam ovaj dan. Planovi sa emotivnim partnerom danas se odvijaju bez nekih velikih problema I teškoća.

JARAC

Nadate se finansijskim prilivima, ali vesti koje dolaze do vas i nisu naročito obećavajuće. Generalno – morate da čekate i da se posvetite standardnim obavezama. Razmišljanje o jednoj osobi, ali se još uvek ustručavate da se pokrenete i otvorite prema njoj.

VODOLIJA

Dan odličan za bilo kakvu vrstu komunikacije – u dogovorima je više razumevanja. U dobrom ste raspoloženju i širite pozitivnu energiju oko sebe. Osoba koja vas privlači je više aktivna prema vama, ali vi još uvek oklevate da se postavite otvorenije prema njoj.

RIBE

Odlične poslovne ponude i šanse se mogu otvoriti pred vama. Nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima, neko očekuje vaš odgovor. Emotivni segment baš i ne funkcioniše, verovatno vi i voljena osoba ne možete da se uklopite što se susreta tiče.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/