Provodi za pamćenje: Za ova tri horoskopska znaka leto će biti ispunjeno fantastičnim avanturama

Leto je. Sunce sija, dani su dugi, živimo slobodnije i trudimo se da se zabavljamo što više. Ako je verovati zvezdama ova tri horoskopska znaka će ovog leta uživati u nezaboravnom provodu.

Njih čekaju fantastične avanture ovog leta, foto: Svitlana Sokolova/Shutterstock
Njih čekaju fantastične avanture ovog leta, foto: Svitlana Sokolova/Shutterstock
.

Lepe uspomene neće zaobilaziti ni druge znakove, ali ova tri će se ipak istaknuti i s pravom će moći da kažu da je iza njih jedno od najboljih leta u životu.

LAV

Lavovi ovo leto je vaše. Ako već niste, počnite da praviteplanove što pre. Zvezde su se namestile tako da je pred vama leto puno vatrene strasti, a 22. jula ulazimo i u sezonu lavova kada ćete još više biti u svom elementu.

Čeka vas rođendan koji ćete slaviti danima, a i ljubavni horoskop vam je naklonjen pa biste negde oko 23. jula mogli dočekati i svoju srodnu dušu, piše Zadovoljna.hr

VODOLIJA

Ovo leto ćete biti puni energije. Pred vama je uživanja u suncu i druženju - a to će vam doneti puno lepih stvari.

I ljubav će vas maziti. Slobodni će uživati u neobaveznom koketiranju, a na pomolu bi mogla biti i nova romantična veza. Oni zauzeti će se opustiti i kvalitetno provesti vreme s partnerom.

JARAC

Za jarčeve ovo leto će biti spektakulrano. I bez previše truda ispunićete sve želje, kako one materijalne, tako i romantične, seksualne... Pred vama je jedno srećno leto, a u jesen ćete ući puni srećnih uspomena.