Mladi Mesec u Raku donosi nam ludo dobre prilike ovog leta, da li ste spremni da ih iskoriste?

Mnogi će konačno moći da odahnu, jer, kako astrolozi kažu, prolazi turbulentno razdoblje pod uticajem retrogradnog Merkura. Mladi Mesec u Raku stiže 9. jula i donosi nam priliku za okretanje novog lista. U najtoplijim letnim danima mnogi će spremno pustiti stvari da idu svojim tokom, a za mnoge počinje jedan novi zanimljivi period.

Uticaj mladog meseca na nas, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Uticaj mladog meseca na nas, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Sunce i Mesec će se družiti u znaku Raka. Oni donose dvostruku dozu sentimentalne energije koja je karakteristična za ovaj znak. Posebno ćemo svi biti usresređeni na naše porodice i prošlost.

Prepustite se prijatnoj atmosferi, uživajte u nekima od svojih najdražih filmova, kopajte po porodičnim fotografijama i oživite neka svoja stara sećanja, jer ponekad su uspomene najbolji način da neke stvari započnu ispočetka.

Ovo ludo vreme dobro je za ostvarivanje svojih najvećih snova. Razlog tome leži u povezanosti mladog meseca s Uranom koji simboliše uzbunu, što bi u nama moglo da pomeša hrabrost i potragu za svojom individualnošću i želju da obnovimo svoj život, piše Miss7

Rak je znak koji je sjajan u pokretanju novih stvari koji će ipak imati rok trajanja.

Kako se ovaj mesec suprotstavi Plutonu u Jarcu, s novim početkom dolazi i kraj. Dejstvo Plutona pomoći će nam da se rešimo stvari koje nam ne trebaju, da bismo napravili mesta za nešto novo. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore.