Šta su nam zvezde spremile ovog utorka: Device se trude da ostave dobar utisak na poslovne partnere, Vodolijama treba ljubav!

Kakav utorak je pred vama saznajte u detaljnoj astro prognozi za današnji dan.

Posao, foto: George Rudy/Shutterstock
Posao, foto: George Rudy/Shutterstock
.

OVAN

Definitivno će vam biti potrebni čelični živci i mnogo takta da biste se uskladili sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Imajte uvek na pameti svoje interese. Dan je dobar da sa voljenom osobom ostvarite jedno mirno popodne, opustite se i uživajte.

BIK

Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvek razumevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namerno provocira.

BLIZANCI

Danas budite jako fokusirani na ono što morate uraditi, da ne bi došlo do grešaka i propusta. Pažnja vam je rasuta i teško vam je da se skoncentrišete na obaveze. Sa voljenom osobom, i pored nešto hladnijeg početka, dan može završiti kako treba….

RAK

Umete da nađete pravu meru u komunikaciji sa saradnicima koji su teški za dogovor. Ipak, uspevate da svoje nezadovoljstvo prikrijete. U kontaktu sa voljenom osobom izbegavajte teške teme – samo se usredsredite na emociju, zajedništvo, uživanje.

Posao, foto: George Rudy/Shutterstock
Posao, foto: George Rudy/Shutterstock
.

LAV

Znate da nekim osobama morate da se prilagodite, i zaista ćete pokušavati da ostvarite skladan kontakt. Moguć je poslovni sastanak, oko čijeg ugovaranja je neko posredovao. Sa partnerom najbolje trenutno funkcionišete kroz strast, pa idite u tom pravcu.

DEVICA

Moguće je da ste zaboravili na obavezu ili obećanje koje ste dali, pa ćete sada požuriti da ovo obavite. Želite da ostavite dobar utisak. Poznanstvo preko prijatelja ili poznanika – osoba vam se dopada, ali ona baš i ne odgovara na vaše flertovanje.

VAGA

Malo ste zabrinuti zbog sporog odvijanja dogovora i čini vam se da što se više trudite, realizacija se više prolongira. Ne budite napeti. Prećutkujete neke stvari partneru, a itekako vam smetaju. Možda bi bilo bolje da progovorite i otvorite se.

ŠKORPIJA

Moraćete planove da prilagođavate trenutnim situacijama, ali ste u ovom momentu fleksibilni i radi da se usaglasite sa okolnostima koje su prisutne. Imate osećaj da vam partner uskraćuje svoje prisustvo i nežnost. Pokušaćete da popravite odnos sa njim.

Posao, foto: George Rudy/Shutterstock
Posao, foto: George Rudy/Shutterstock
.

STRELAC

Možete imati skladnu komunikaciju čak i sa kolegama sa kojima se baš i ne slažete uvek, ali ćete morati da “spustite loptu”. Nemojte se povući u tišinu i distancirati od svih. Ovo naročito važi za vaše emotivne relacije – potrebna je komunikacija sa partnerom.

JARAC

Neki ljudi će vas nazivati tvrdoglavim i zahtevnim, ali vi smatrate da ste u pravu i nećete želeti da menjate stavove. Ipak, kada je emotivni partner u pitanju, možda biste mogli da razmislite da na ovaj način udaljavate od sebe osobu sa kojom ste…

VODOLIJA

Niste zadovoljni rezultatima koje ste postigli, iako vam svi govore da ste napravili pravi pomak. Jednostavno, u vašim očima to ne izgleda onako kako biste vi želeli. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, da razbije tmurnu i dosadnu svakodnevicu.

RIBE

Tokom ovog dana dolaze na dnevni red samo obaveze u kojima ne uživate ili od kojih se prosto “naježite”. Šta da se radi – obavite i njih najbolje što znate. Danas možete biti posebno raspoloženi za ljubav i za razmenu nežnosti sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/