Astro

Kakav petak je pred nama: Device "peglaju" ljubavne probleme, Vodolije blistaju u komunikaciji sa kolegama

Zvezde su za danas spremile mnoga iznenađenja. Kakav dan je pre vama?

25.06.2021. - 06:30h
Lepo raspoloženje
Lepo raspoloženjefoto: Look Studio/Shutterstock

OVAN

Odlična energija – pravi ste vođa i inicijator. Lako ćete uspeti da pokrenete druge na akciju, a vaše ideje i rešenja danas lako mogu naći put do zainteresovanih. Uživaćete da provedete vreme u društvu prijatelja, a može „pasti“ i fino novo poznanstvo.

BIK

Istina je da ste pomalo zabrinuti kako će se na dalje odvijati neke poslovne situacije, ali ne želite da odustanete od onoga što ste pokrenuli. Daćete sve od sebe da vaši projekti uspeju. Dan savršen za druženje, za lepo i opušteno vreme sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dobro ste raspoloženi, aktivni, pravite super atmosferu među kolegama – ali to ne znači da ćete sedeti besposleni –ovaj dan vam donosi čak I elan za posao. Kako dan bude odmicao, osećaćete se sve bolje – pravi je trenutak da pokušate da konačno osvojite simpatiju.

RAK

Ovaj dan donosi užurbanost, ali istovremeno i lepu i pozitivnu energiju. Istina je da ćete imati osećaj da sve završavate u poslednjem trenutku, ali bitno je da završite, zar ne? Sa voljenom osobom se opustite, razmirice i brige sklonite negde na stranu.